Rainbow : Παπαιωάννου: Είμαστε μια παρέα φίλων

Από τα πιο δύσκολα επιτεύγματα στο ανεξάρτητο ποδόσφαιρο είναι να θέτεις στόχους και στο τέλος να τους πετυχαίνεις. Και ο λόγος είναι προφανής, αφού ο αστάθμητος παράγοντας είναι πάντα εκείνος που παίζει πρωτεύοντα ρόλο και συνήθως ανατρέπει, τις περισσότερες φορές τα όποια πλάνα σχεδιάζονται. Και ειδικά σε ότι αφορά το πρωτάθλημα ανεξαρτήτων ομάδων της Ένωσης. Ενός πρωταθλήματος που έχει τεράστιο ενδιαφέρον και προκαλεί όλους όσοι θέλουν να παίξουν… κανονικό ποδόσφαιρο, με ομάδες και παίκτες, που θα μπορούσαν να παίξουν άνετα και να πρωταγωνιστήσουν και στα επίσημα πρωταθλήματα. Και εν προκειμένω ο λόγος στην Rainbow, τη φετινή πρωταθλήτρια.

 

Για την κατάκτηση του τίτλου, αλλά και για τους λόγους μιλάει σήμερα ο Γιώργος Παπαιωάννου, η ψυχή της ομάδος κι ένας παίκτης που φέτος έδωσε τον καλύτερό του εαυτό, όπως άλλωστε και οι συμπαίκτες του, προκειμένου η ομαδα του να κατακτήσει το βαρύτιμο έπαθλο. Για όλα αυτά και ερωτηθείς σχετικά είπε τα εξής: «H χρονιά ήταν πολύ δύσκολη, προερχόμαστε από την πανδημία και δεν μπορούσαμε να μαζευτούμε με τα υπόλοιπα παιδιά. Δεν είμαστε απλά μια ομάδα, αλλά μια παρέα, πρώτα εκτός γηπέδου και ύστερα μέσα στο γήπεδο. Άρα αυτό ήταν το πιο βασικό κίνητρο ώστε να δημιουργήσουμε την ομάδα και να δούμε κάποια από τα ραντεβού μας στο γήπεδο.

 

Τώρα όσον αφορά την πορεία μας και την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αυτή ήρθε πιστεύω δίκαια, καθότι σ’ αυτήν κατεύθυνση μας βοήθησε η εμπειρία που έχουμε αποκτήσει όλα αυτά τα χρονια από τη συμμετοχή μας στο πρωτάθλημα και άρα το πλάνο μας βγήκε θα έλεγα κάπως άνετα. Παράλληλα αυτή η αναγνώριση του τρόπου παιξίματος μεταξύ μας, ήταν αιτία να κάνουμε στην αρχή κάποιες νίκες, οι οποίες μας ανέβασαν τη ψυχολογία και μας έκαναν να πηγαίνουμε από το καλό στο καλύτερο. Ο πρώτος γύρος ήταν άψογος σε αντίθεση με τον δεύτερο, όπου κάναμε μια κοιλιά.

 

 Όμως παρ’ όλα αυτά ξεπεράσαμε κάθε εμπόδιο που μας παρουσιάστηκε, βρήκαμε τα πατήματά μας και τον καλό μας εαυτό, με συνέπεια την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Απόδειξη αυτού ήταν ειδικά στο δεύτερο γύρο από τα τρια συνεχόμενα ντέρμπι που είχαμε κερδίσαμε τα δυο. Το πρωτάθλημα της Ένωσης είναι από τα καλύτερα που υπάρχουν. Κι αυτό αποδείχθηκε τόσο εν μέσω κρίσης, όσο και στη συνέχεια. Ο κ. Πλουσής με τον Χάρη, κάνουν κάθε μέρα ότι είναι δυνατόν, ώστε οι ομάδες να παίζουν ποδόσφαιρο με ασφάλεια και χωρίς προβλήματα. Είμαστε από τις ομάδες που στηρίζουν τη διοργάνωση και είμαστε χαρούμενοι που συμμετέχουμε στο πρωτάθλημα της Ένωσης».

 

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως η Rainbow ιδρύθηκε το 2004, ενώ μέχρι σήμερα έχει αναδειχθεί πρωταθλήτρια τόσο στη Γ’  όσο και στη Β’ κατηγορία, ενώ κάθε χρόνο ο ρόλος της είναι πρωταγωνιστικός.