Νικηφόρο ήταν το τέλος

Black Ops - Ερυθρός Αστέρας 3-1 (Β2)

Οι Black Ops έκλεισαν νικηφόρα τη σεζόν κερδίζοντας με 3-1 τον Ερυθρό Αστέρα, ο οποίος πάντως από τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στην Α' κατηγορία. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, ήλεγχαν τη ροή της αναμέτρησης και γενικώς έδειχναν να το θέλουν περισσότερο. Εκμεταλλεύτηκαν τα πατήματα που τους έδωσε ο Ερυθρός Αστέρας και δημιούργησαν φάσεις, τις οποίες δεν άφησαν να περάσουν ανεκμετάλλευτες, πετυχαίνοντας τρία γκολ.

Επέβαλαν ρυθμό και νίκη

Κέντρο Πολιτισμού Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος - Loco Family 1-4 (Β2)

Χωρίς να χρειαστεί να ανάψει τις μηχανές στο φουλ, η Loco Family υπερπήδησε το εμπόδιο του Κέντρου Πολιτισμού ΙΣΝ και πήρε τη νίκη με 1-4. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ξεκάθαρα το πάνω χέρι στην αναμέτρηση, επέβαλλαν το ρυθμό τους και δεν επέτρεψαν σε κανένα σημείο να αμφισβητηθεί η ανωτερότητά τους. Η Loco Family βρήκε εύκολα τους διαδρόμους προς την εστία του Κέντρου Πολιτισμού ΙΣΝ και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, εκ των οποίων τέσσερις έγιναν γκολ. Από τη μεριά τους, οι γηπεδούχοι είχαν την καλύτερη στιγμή τους στο παιχνίδι στο γκολ που πέτυχαν, αλλά τα πολλά αμυντικά προβλήματα που αντιμετώπισαν δεν τους άφησαν να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο.

Δίκαια νίκησε ο Ερυθρός Αστέρας

Ερυθρός Αστέρας - Κέντρο Πολιτισμού Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος 7-2 (Β2)

Πολύ καλύτερος ο Ερυθρός Αστέρας, δεν δυσκολεύτηκε να πάρει εντυπωσιακή νίκη με 7-2 από το Κέντρο Πολιτισμού ΙΣΝ. Οι γηπεδούχοι ήταν εξαιρετικοί ιδίως από τη μέση και μπροστά, φτάνοντας με ευκολία έξω από τα καρέ του Κέντρου Πολιτισμού ΙΣΝ, όπου και δημιούργησαν πάρα πολλές ευκαιρίες. Το 7-2 αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του ματς, με τον Ερυθρό Αστέρας να πολιορκεί μονίμως την αντίπαλη εστία και το Κέντρο Πολιτισμού ΙΣΝ να πετυχαίνει μεν δυο γκολ, αλλά να πληρώνει τις χτυπητές του αμυντικές αδυναμίες.

Χάθηκε πολύτιμο έδαφος

Loco Family - West Priest 2-1 (Β2)

Η Loco Family επιβλήθηκε με 2-1 της West Priest και την ανάγκασε να χάσει πολύτιμο έδαφος στην διεκδίκηση της 4ης θέσης της βαθμολογίας. Παρότι η West Priest ήθελε πάση θυσία τη νίκη προκειμένου να κρατάει την τύχη της στα χέρια της όσον αφορά την 4η θέση, η Loco Family ήταν αυτή που παρουσίασε καλύτερη εικόνα στο παιχνίδι και έφτασε στο τρίποντο. Η μονομαχία των δυο ομάδων ήταν αρκετά δυνατή και το ματς είχε έντονο ενδιαφέρον μέχρι το τέλος, με τη Loco Family να εκμεταλλεύτεαι καλύτερα τα δυνατά της σημεία, καθώς και τις αδυναμίες τους αντιπάλου της, υποχρεώνοντάς τον έτσι σε μια ήττα που ίσως κοστίσει.

Ετοιμάζονται οι βαλίτσες

Rainbow - Άτταλος Ν. Σμύρνης 4-2 (Β2)

Η Rainbow επικράτησε με 4-2 του Άτταλου Ν. Σμύρνης και ετοιμάζει σιγά σιγά τις βαλίτσες της για την Α' κατηγορία. Παρά το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι είχαν ήδη εξασφαλίσει την άνοδο, αυτό δεν τους εμπόδισε από το να αγωνιστούν για τη νίκη, δείχνοντας το ίδιο σοβαρό πρόσωπο που έδειξαν και κατά τη διάρκεια ολόκληρης της σεζόν. Δεν είναι ότι ο Άτταλος δεν προσπάθησε το ματς - ίσα ίσα που ήταν αρκετά ανταγωνιστικός και αποτέλεσε δύσκολο αντίπαλο για τη Rainbow. Ωστόσο, όταν αποφάσισε να ανεβάσει ρυθμούς, η Rainbow άφησε την ποιότητά της να μιλήσει για αυτή και έφτασε σε ακόμα μία νίκη.

Επικράτησε η DHL

DHL - Black Ops 2-0 (Β2)

Η βαθμολογικά αδιάφορη DHL πήρε τη νίκη με 2-0 απέναντι στους Black Ops, στερώντας τους έτσι την ευκαιρία να πάρουν βαθμό(υς) που ίσως τους έβαζαν δυνατά στο κόλπο της 4ης θέσης. Παρά το γεγονός ότι οι Black Ops ήταν αυτοί που καίγονταν για το τρίποντο, η DHL είχα καλύτερη συνολική παρουσία στο γήπεδο, έλεγχε το ρυθμό της αναμέτρησης και είχε περισσότερη ουσία στο παιχνίδι της. Οι γηπεδούχοι έδειξαν μάλιστα καλά τελειώματα μπροστά από την αντίπαλη εστία, πετυχαίνοντας δυο γκολ που ίσως στερήσουν τη δυνατότητα ανόδου στους Black Ops.

Μοιράστηκαν τους βαθμούς της ισοπαλίας

City - ΟΠΑΠ 1-1 (Β2)

City και ΟΠΑΠ μοιράστηκαν το βαθμό της ισοπαλίας μετά το μεταξύ τους 1-1. Ένα αποτέλεσμα που βολεύει κυρίως το City, το οποίο παρέμεινε στην 4η θέση που μπορεί να το οδηγήσει στην άνοδο. Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο ανάμεσα στις δυο ομάδες, οι οποίες έπαιξαν με προσοχή, καθώς δεν ήθελαν να δώσουν πάτημα η μια στην άλλη να απειλήσει. Στις λίγες φάσεις που έγιναν γενικά στο ματς, και οι δυο αντίπαλοι βρήκαν δίχτυα από μια φορά, ενώ το σφύριγμα της λήξης βρήκε τη ζυγαριά σε απόλυτη ισορροπία.

Δεν αναδείχθηκε νικητής

Loco Family - Ίμβρος 1-1 (Β2)

Ισόπαλοι αναδείχθηκαν Loco Family και Ίμβρος, βάζοντας στις αποσκευές τους από έναν βαθμό μετά το μεταξύ τους 1-1. Σε ένα κλειστό παιχνίδι όπου δόθηκε κυρίως βάση στις άμυνες, κάτι που είχε ως συνέπεια να μη γίνουν πολλές φάσεις, οι δυο αντίπαλοι έδειξαν παρόμοια εικόνα για τη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς και στην ουσία αλληλοεξουδετερώθηκαν. Τόσο η Loco Family όσο και η Ίμβρος δημιούργησαν κλασσικές φάσεις για γκολ, αλλά και οι δυο ομάδες κατάφεραν να βρουν δίχτυα μόνο μια φορά, παρά το γεγονός ότι και οι μεν και οι δε θα μπορούσαν να έχουν φύγει νικητές από την αναμέτρηση.

Δεν ήταν εύκολος αντίπαλος οι Black Ops

Black Ops - City 2-1 (Β2)

Το City αποδείχθηκε σκληροτράχηλος αντίπαλος, αλλά οι Black Ops υπερπήδησαν το εμπόδιο και έφτασαν στη νίκη με 2-1, έστω και με έναν βαθμό δυσκολίας. Οι Black Ops βρήκαν απέναντί τους μια ομάδα που αντιμετώπισε το παιχνίδι χωρίς φόβο, διεκδικώντας το στα ίσια, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να καταβάλουν προσπάθεια για να φτάσουν στη νίκη. Το City τους ακολουθούσε πιστά σε κάθε τους κίνηση, με αποτέλεσμα οι Black Ops να χρειαστεί φορτσάρουν πολύ σε κάποια χρονικά σημεία προκειμένου να παραμένουν σε θέση ισχύος. Βέβαια, όταν χρειάστηκε η ποιότητά τους "μίλησε" και του έδωσε τη νίκη απέναντι σε έναν αξιόμαχο αντίπαλο.

Δεν συνάντησε δυσκολίες ο ΟΠΑΠ

Ορίωνες - ΟΠΑΠ 2-5 (Β2)

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες ο ΟΠΑΠ επικράτησε με 2-5 των Οριώνων. Ανοιχτό παιχνίδι με έμφαση στην επίθεση και από της δυο μεριές, κάτι που βόλεψε τον ΟΠΑΠ, ο οποίος είχε όλη του τη μεσοεπιθετική γραμμή σε πολύ καλή μέρα. Παρά το γεγονός ότι και οι Ορίωνες από τη μεριά τους δημιούργησαν κλασσικές φάσεις για γκολ και πέτυχαν και δυο τέρματα, ο ΟΠΑΠ διατήρησε τον έλεγχο της αναμέτρησης καθ' όλη τη διάρκειά της, όντας εκείνος που δημιούργησε τις υπερδιπλάσιες ευκαιρίες και γενικώς ήταν δυο επίπεδα πάνω σε απόδοση, φτάνοντας σε μια σχετικά εύκολη νίκη.