Οι Δικηγόροι ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι

Δικηγορικός Σύλλογος Πειραιά - Απόλλων Βάρης 7-1 (Β1)
Ο ανώτερος Δικηγορικός Σύλλογος Πειραιά επικράτησε με το εντυπωσιακό 7-1 του Απόλλωνα Βάρης και πήρε την πιο ευρεία του νίκη στο πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι της αναμέτρησης, επέβαλαν πλήρως τον ρυθμό τους και δεν επέτρεψαν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού στον αντίπαλό τους να αντιδράσει. Με υποδειγματική ανάπτυξη τόσο από τον άξονα όσο και από τα πλάγια, οι "Δικηγόροι" έφταναν με χαρακτηριστική άνεση έξω από τα αντίπαλα καρέ και δημιουργούσαν τη μια ευκαιρία μετά την άλλη, με τον Απόλλωνα να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα στην άμυνά του και να μην καταφέρνει να αναχαιτίσει τις επιθέσεις του αντιπάλου του.

Πέρασε εύκολα και το εμπόδιο του Περδικακίου

Πελοποννησιακός - Περδικάκι 7-1 (Β1)
Ο πρωτοπόρος Πελοποννησιακός υπερπήδησε με ευκολία και το εμπόδιο του Περδικακίου, επικρατώντας με 7-1. Οι γηπεδούχοι μετέτρεψαν την αναμέτρηση σε παράσταση για έναν ρόλο, με τα ηνία του παιχνιδιού να μένουν στα χέρια τους από την αρχή μέχρι το τέλος. Ο Πελοποννησιακός πήρε με ευκολία το κέντρο και από τη στιγμή που το κατάφερε αυτό δημιούργησε και πάρα πολλές ευκαιρίες, με το τελικό σκορ να έρχεται ως φυσική απόρροια της εξέλιξης της αναμέτρησης.

Παραμένουν αήττητοι

Umoja Ένωση - Greek Forum Refugees 1-2 (Β1)
Σε κακό δαίμονα εξελίσσεται η Greek Forum Refugees για την Umoja Ένωση, καθώς την υποχρέωσε σε ήττα μετά από πολύ καιρό, ενώ στις δυο φετινές τους αναμετρήσεις οι "Πρόσφυγες" παραμένουν αήττητοι. Μοιρασμένο ματς, με πάθος και ένταση και από τις δυο πλευρές, με τελική έκβαση να είναι απρόβλεπτη καθ' όλη τη διάρκεια, αφού και οι δυο αντίπαλοι είχαν τα καλά τους διαστήματα στο παιχνίδι. Όμως η Greek Forum Refugees ήταν ένα κλικ ανώτερη από τον αντίπαλό της, έδειχνε να το θέλει περισσότερο και τελικά πήρε τη νίκη απέναντι σε μια από τις πιο δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος.

Η νίκη ήταν εύκολη για την Greek Forum Refugees

Δικηγορικός Σύλλογος Πειραιά - Greek Forum Refugees 1-4 (Β1)
Καλύτερη η Greek Forum Refugees, δε δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα απέναντι στο Δικηγορικό Σύλλογο Πειραιά και πήρε τη νίκη με 1-4. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης και δεν επέτρεψαν στον αντίπαλό τους να πιστέψει ότι μπορεί να διεκδικήσει κάτι καλό από το ματς. Το σκορ αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του αγώνα, με την Greek Forum Refugees να είναι συνήθως σε θέση επίθεσης, να δημιουργεί ευκαιρίες και να είναι γενικά περισσότερο κινητική, και τους "Δικηγόρους" να είναι συνήθως σε θέση άμυνας και να προσπαθούν να χτυπήσουν κυρίως με αντεπιθέσεις, καταφέρνοντας μάλιστα να πετύχουν και ένα γκολ.

Στη θέση προσωρινά η Umoja Ένωση

Umoja Ένωση - Νέδα Τριφυλλίας 8-2 (Β1)
Με το εμφατικό 8-2 η Umoja Ένωση επικράτησε της Νέδας Τριφυλλίας και σκαρφάλωσε, έστω και προσωρινά, στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Οι γηπεδούχοι μετέτρεψαν το ματς σε εύκολη αποστολή, φροντίζοντας να δώσουν σε ένα σεβαστό μέρος της αναμέτρησης χαρακτήρα διαδικαστικού τύπου. Η Umoja αναπτυσσόταν υποδειγματικά και δημιουργούσε ευκαιρίες όπως και όποτε ήθελε, με κάθε κατέβασμά της στην αντίπαλη περιοχή να μυρίζει γκολ. Η Νέδα από τη μεριά της πέτυχε μεν δυο γκολ, αλλά επ' ουδενί δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα, καθώς ο αντίπαλός της ήταν αρκετές σκάλες ανώτερος.

Βάρος στον επιθετικό τομέα

Περδικάκι - Απόλλων Καισαριανής 6-3 (Β1)
Πολύ ωραίο ματς ανάμεσα στις δυο ομάδες, με το Περδικάκι να επικρατεί με 6-3 του Απόλλωνα Καισαριανής. Οι δυο ομάδες έριξαν το βάρος στην επίθεση και αυτό είχε ως συνέπεια το παιχνίδι να αποκτήσει έντονα χαρακτηριστικά. Ο γρήγορος ρυθμός και οι πολλές ευκαιρίες μπροστά και από τις δυο εστίες έδωσαν στην αναμέτρησης ιδιαίτερο χρώμα, αλλά το Περδικάκι ήταν σε κάθε περίπτωση δυο σκάλες ανώτερο. Οι γηπεδούχοι δημιουργούσαν κινδύνους και ευκαιρίες με πολλή μεγαλύτερη άνεση από τους αντιπάλους τους, ενώ ο Απόλλωνας από τη μεριά του ανταποκρίθηκε μεν στις επιθετικές απαιτήσεις του παιχνιδιού αλλά δεν ήταν το ίδιο αποτελεσματικός και στα αμυντικά του καθήκοντα.

Μπηκε απο ένας βαθμός στο σακούλι

Νέδα Τριφυλλίας - Δικηγορικός Σύλλογος Πειραιά 1-1 (Β1)
Ισόπαλοι με 1-1 αναδείχθηκαν Νέδα Τριφυλλίας και Δικηγορικός Σύλλογος Πειραιά, με τις δυο ομάδες να βάζουν από έναν βαθμό στις αποσκευές τους. Μοιρασμένο ματς, καθώς και δυο αντίπαλοι είχαν διαστήματα κατοχής της μπάλας και κλασσικές φάσεις για γκολ. Ωστόσο, με τις δυο ομάδες να ρίχνουν κυρίως το βάρος στις άμυνες, το ματς δεν είχε πολλές φάσεις και το περισσότερο παιχνίδι παίχτηκε στο χώρο του κέντρου. Και οι δυο αντίπαλοι βέβαια βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα από μια φορά, με την ισοπαλία να σηματοδοτεί τον πρώτο βαθμό που παίρνουν και οι δυο ύστερα από καιρό.

Κέρδισε η πιο εύστοχη

Greek Forum Refugees - Περδικάκι 3-1 (Β1)

Καλύτερη η Greek Forum Refugees, κέρδισε το Περδικάκι πιο εύκολα απ' ότι μαρτυρά το τελικό 3-1. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού, κέρδισαν τις περισσότερες προσωπικές μονομαχίες και έφτιαξαν πολλές περισσότερες φάσεις από τους αντιπάλους τους, καθώς έφταναν με μεγαλύτερη ευκολία στην αντίπαλη περιοχή. Το Περδικάκι από τη μεριά του αντιμετώπισε κυρίως αμυντικά προβλήματα και, ενώ πέτυχε ένα γκολ, σε γενικές γραμμές δεν κατάφερε να κοντράρει τον αντίπαλό του.

Σε μεγάλα κέφια ο Πελοποννησιακός

Πελοποννησιακός - Νέδα τριφυλλίας 7-1 (Β1)

Φοβερός ο Πελοποννησιακός, επικράτησε της Νέδας Τριφυλλίας με το εντυπωσιακό 7-1. Έχοντας σε μεγάλα κέφια όλους τους επιθετικογενείς παίκτες του, ο Πελοποννησιακός έφτανε με χαρακτηριστική άνεση έξω από τα καρέ της Νέδας και δημιουργούσε ευκαιρίες, ενώ μάλιστα το σκορ θα μπορούσε ίσως να πάρει και μεγαλύτερες διαστάσεις. Οι φιλοξενούμενοι δεν βρήκαν τον τρόπο να αναχαιτίσουν τις επιθέσεις αυτές του αντιπάλου τους και πέτυχαν μόλις ένα γκολ με τον Riasvili που κάπως σώζει τα προσχήματα. Η τριπλέτα Ζερον-Sait-Magdi ήταν η μισή ομάδα για τον Πελοποννησιακό, με τους τρεις αυτούς να πετυχαίνουν από δυο γκολ έκαστος, ενώ σκόρερ για τους Νικητές χρίστηκε και ο Τζουλελαρι.

Νικητής αναδείχθηκε το Περδικάκι

Περδικάκι - Νέδα Τριφυλλίας 3-2 (Β1)

Το Περδικάκι έδωσε σκληρή μάχη με τη Νέδα Τριφυλλίας και κατάφερε να πάρει τη νίκη με 3-2 και έτσι μείωσε τη μεταξύ τους απόσταση στον έναν βαθμό. Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο, καθώς η απόδοση και των δυο ομάδων κυμάνθηκε σε παρόμοια επίπεδα, αν και το Περδικάκι είχε μεγαλύτερη άνεση στις κινήσεις του. Η Τριφυλλία ανταποκρίθηκε μεν πλήρως στις απαιτήσεις τις αναμέτρησης και ίσως μπορούσε να φύγει με το τρίποντο, αλλά η ανωτερότητα των γηπεδούχων στα σημεία ήταν αρκετό για να τους δώσει τη νίκη.