Έδειξαν ωριμότητα και επικράτησαν οι Μπέμπηδες

Ίκαρος - Μπέμπηδες 1-3 (Golden League)

Οι Μπέμπηδες επικράτησαν με 1-3 του Ίκαρου και έδωσαν συνέχεια στο νικηφόρο σερί τους, έχοντας το απόλυτο 3Χ3. Οι φιλοξενούμενοι πραγματοποίησαν μεστή εμφάνιση, είχαν ουσία στο παιχνίδι τους και δεν έχασαν την αυτοσυγκέντρωσή τους ούτε στιγμή. Εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τόσο τις δικές τους δυνάμεις, όσο και τα λάθη στα οποία υπέπεσε ο Ίκαρος, και αυτό έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στο να πάρουν τι τρίποντο. Σκόρερ των νικητών ο πολύ καλός Γεωργουλας (2) και ο Σιαμαντάς, ενώ το μοναδικό τέρμα του Ίκαρου πέτυχε ο Χαραλαμπίδης. Ίκαρος: Χαραλαμπίδης, Παπακωνσταντίνου Χ., Παπακωνσταντίνου Δ., Τσαρούχας, Γιαννος, Δημακακος, Παπαδήμος, Τσερπές, Τσαρούχας, Shaho, Χαραλαμπίδης Μπέμπηδες: Κατσης, Τσουκας, Καραγεωργίου, Prifti, Μαγκου, Τσουκαλας, Ηλιάδης, Κατσιαδας, Τρακας, Σιαμαντας, Γεωργουλας

Μοιράστηκαν τα οφέλη της ισοπαλίας

Απολλωνία - Roma 1-1 (Golden League)

Ισάξιοι αναδείχθηκαν Απολλωνία και Roma και μοιράστηκαν το βαθμό της ισοπαλίας μετά το μεταξύ τους 1-1. Παιχνίδι απόλυτα ισορροπημένο ανάμεσα στις δυο ομάδες, καθώς τόσο η Απολλωνία όσο και η Roma είχαν ανά διαστήματα τα ηνία στα χέρια τους, έχοντας παράλληλα και κλασσικές φάσεις για γκολ. Κανένας από τους δυο ωστόσο δεν κυριάρχησε απόλυτα του άλλου και το παιχνίδι έμεινε αμφίρροπο μέχρι το τέλος. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε χάρη στα γκολ του Hysenas της Απολλωνίας και του Γκαρίπη της Roma.

Παρθενική νίκη για το Δίκτυο

Δίκτυο Προσφύγων και Μεταναστών Reserves - Αγροτική 7-3 (Silver League)

Η πρώτη νίκη του Δικτύου Προσφύγων και Μεταναστών στη Silver League έμελε να είναι και εμφατική, καθώς επικράτησε με 7-3 της Αγροτικής, την οποία και υποχρέωσε αντίστοιχα στην πρώτη της ήττα. Φουλ της επίθεσης και από τις δυο ομάδες, οι οποίες άφησαν στις άμυνες τους δευτερεύοντα ρόλο, με αποτέλεσμα το ματς να πάρει άγρια ομορφιά και να διανθιστεί από πάρα πολλές φάσεις, ιδίως από τη μεριά του Δικτύου. Οι γηπεδούχοι ήταν εξαιρετικοί από τη μέση και μπροστά και κάθε κατέβασμά τους στην αντίπαλη περιοχή μύριζε γκολ. Από τη μεριά της και η Αγροτική τα πήγε καλά στο επιθετικό κομμάτι και πέτυχε τρία γκολ με τους Παϊβανα, Γρίβα και Παναγόπουλο, αλλά δεν ήταν το ίδιο αποδοτική και στο αμυντικό κομμάτι και έτσι δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από το ματς.

Η El Caminito επέβαλε το ρυθμό της

Ήφαιστος Πατησίων - El Caminito 3-5 (Silver League)

Ωραίο ματς ανάμεσα στις δυο ομάδες, με την El Caminito να παίρνει τη νίκη με 3-5 απέναντι στον Ήφαιστο Πατησίων και να τον υποχρεώνει στην πρώτη του ήττα στη Silver League. Οι δυο μεριές αγωνίστηκαν με πάθος για το αποτέλεσμα και αυτό είχε ως συνέπεια το παιχνίδι να αποκτήσει γρήγορο ρυθμό και πάρα πολλές φάσεις εκατέρωθεν, με την ένταση να παραμένει αμείωτη καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Αν και η El Caminito ήταν αυτή που επέβαλε τα ρυθμό στο ματς και είχε το πάνω χέρι, και ο Ήφαιστος από τη μεριά του στάθηκε πολύ καλά και αξιοποίησε τις ευκαιρίες που του δόθηκαν. Η ειδοποιός διαφορά των δυο ομάδων ήταν ότι η El Caminito άντεξε να παίξει σε υψηλό τέμπο για περισσότερη ώρα, και αυτό ήταν που τελικά της έδωσε και τη νίκη. Τα γκολ του Ήφαιστου πέτυχαν οι Λαδας (2) και Κυριακόπουλος Ήφαιστος Πατησίων: Ανδριανου, Βαρσαμίδης, Μοδιανάκης, Στασινόπουλος, Φωκος, Καργας, Κατσικας, Ιωαννίδης, Λαδας, Σγαρδελης, Κυριακόπουλος, Καταχανας, Συρος, Γιαλοψος, Σουλιώτης, Ρίζος

Πιο ουσιαστικοί ήταν οι νικητές

Alimounda - Δυναμό Ν. Σμύρνης 5-2 (Silver League)

Δυο επίπεδα πάνω η Alimounda, κέρδισε χωρίς δυσκολία με 5-2 τη Δυναμό Ν. Σμύρνης και πήρε την πρώτη της νίκη στη Silver League. Οι γηπεδούχοι ήταν ξεκάθαρα ανώτεροι από την αρχή μέχρι το τέλος της αναμέτρησης, ήλεγχαν πλήρως το ρυθμό του ματς και έφτασαν στη νίκη χωρίς προβλήματα. Παρά το γεγονός ότι η Δυναμό έδειξε κάποια καλά στοιχεία με αποκορύφωμα τα γκολ των Ιορδανίδη και Αθανασιάδη, εντούτοις η Alimounda, φορτσάροντας στα κατάλληλα σημεία δεν επέτρεψε στον αντίπαλό της να φτάσει να γίνει απειλητικός για τη διαφαινόμενη νίκη της. Σκόρερ των νικητών οι Μιχαήλ (2), Μαύρος, Παναγιωτίδης και Ογλανης. Alimounda: Κεχαγιάς, Μαύρος, Ντουλας, Καλαϊτζής, Τσάκαλος, Μιχαήλ Π., Έλβις, Ζησιμόπουλος, Καλαϊτζής Σ., Παναγιωτίδης, Μιχαήλ Β., Ογλανης Δυναμό Ν. Σμύρνης: Γιαννακόπουλος, Μακρής, Σακάτης, Κωβαίος, Αυγουστάτος, Μαρκουλης, Μαλτέζος, Πινηρος, Ιορδανίδης, Αθανασιάδης, Δρυμούσης, Σταχτιαρης, Ποζίδης

Επικράτησαν του Περδικακίου

Λύκοι 2014 - Περδικάκι 2-0 (Golden League)

Καλύτεροι οι Λύκοι, επικράτησαν με 2-0 του Περδικακίου και πήραν τη δεύτερη νίκη τους στη Golden League. Οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν μεστή εμφάνιση, είχαν ουσία στο παιχνίδι τους, δεν προέβησαν σε βιαστικές κινήσεις και έτσι διατήρησαν το πάνω χέρι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Σημαντικό ρόλο στη νίκη έπαιξε και το γεγονός τόιτ οι Λύκοι είχαν πολύ καλή ισορροπία σε άμυνα και επίθεση, που τους επέτρεψε να βγαίνουν μπροστά και να δημιουργούν φάσεις τη στιγμή που είχαν καλά κλεισμένους τους διαδρόμους προς την εστία τους. Τη νίκη χάρισαν στην ομάδα τους με τα γκολ τους οι Κοκωσης και Κωστούρος.

Λύκοι 2014: Σαββας, Δρόσος, Ζαρκιας, Σταχτιάρης, Μαλτέζος, Κοκώσης, Vejzati, Κωστούρος, Ζαΐμης, Μαστορας, Νεαμονίτης, Βλάσσης, Κοντος

Περδικάκι: Πετκο, Παλιουρας, Κουρετσης, Δετοράκης, Παπαδημητρίου Γ., Παπαδημητρίου Ζ., Καρατζουνης, Τσακνης, Μακρυνικας, Γιαννίκος, Τσατσαρώνης, Παπαδημητρίου Φ.

Μοιράστηκαν απο έναν πόντο

Δίκτυο Προσφύγων και Μεταναστών - Πανελλήνιος 2-2 (Golden League)

Δίκτυο Προσφύγων και Μεταναστών και Πανελλήνιος μοιράστηκαν το βαθμό της ισοπαλίας μετά το μεταξύ τους 2-2. Δυνατή η σύγκρουση των δυο ομάδων που είχε ως αποτέλεσμα το παιχνίδι να πάρει ωραία τροπή, να αποκτήσει ενδιαφέρον και να παραμείνει αμφίρροπο ως το τέλος. Και οι δυο αντίπαλοι είχαν διαστήματα κυριαρχίας μέσα στο γήπεδο, χωρίς κανένας να κυριαρχήσει ποτέ απόλυτα, ενώ και οι δυο φρόντισαν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν.

Νίκη κορυφής

Hope Refugees FC - Alimounda 5-1 (Silver League)

H Hope Refugees πήρε την πρώτη της νίκη στη Silver League με το εμφατικό 5-1 απέναντι στην Alimounda και βρέθηκε έτσι στην κορυφή της βαθμολογίας. Η Hope Refugees πραγματοποίησε μια γεμάτη εμφάνιση σε όλους τους τομείς, ξεδίπλωσε της ικανότητές της μέσα στο γήπεδο και κυριάρχησε κατά κράτος των αντιπάλων της. Όλη η μεσοεπιθετική γραμμή των γηπεδούχων βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα και η εστία της Alimounda ήταν υπό καθεστώς πολιορκίας στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, με τη Hope Refugees να τελειώνει σωστά τις φάσεις που δημιούργησε. Στον αντίποδα η Alimounda αντιμετώπισε πολλά αμυντικά προβλήματα και είχε την καλύτερη στιγμή της στο ματς στο γκολ που πέτυχε, το οποίο ωστόσο επουδενί δεν στάθηκε αρκετό για να αποσοβήσει την ήττα.

Πήρε εύκολη νίκη ο ΄Ηφαιστος

Ήφαιστος Πατησίων - Δίκτυο Προσφύγων και Μεταναστών Reserves 3-1 (Silver League)

O Ήφαιστος Πατησίων κέρδισε με 3-1 το Δίκτυο Προσφύγων και Μεταναστών και έκανε το 2Χ2 στη Silver League. Οι γηπεδούχοι είχαν τα ηνία στα χέρια τους στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, επέβαλαν το ρυθμό τους και είχαν ουσία στο παιχνίδι τους, χτυπώντας παράλληλα τον αντίπαλό τους στα αδύναμα σημεία του. Ο Ήφαιστος βρήκε τους διαδρόμους για την εστία του Δικτύου και δημιούργησε ευκαιρίες, στις οποίες φρόντισε να είναι εύστοχος. Το Δίκτυο από τη μεριά του προσπάθησε να ακολουθήσει το ρυθμό του αντιπάλου, πετυχαίνοντας μάλιστα και ένα γκολ, αλλά τελικά υπέκυψε στην ανωτερότητά του.

Πήρε εύκολη νίκη ο ΄Ηφαιστος

Ήφαιστος Πατησίων - Δίκτυο Προσφύγων και Μεταναστών Reserves 3-1 (Silver League)

O Ήφαιστος Πατησίων κέρδισε με 3-1 το Δίκτυο Προσφύγων και Μεταναστών και έκανε το 2Χ2 στη Silver League. Οι γηπεδούχοι είχαν τα ηνία στα χέρια τους στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, επέβαλαν το ρυθμό τους και είχαν ουσία στο παιχνίδι τους, χτυπώντας παράλληλα τον αντίπαλό τους στα αδύναμα σημεία του. Ο Ήφαιστος βρήκε τους διαδρόμους για την εστία του Δικτύου και δημιούργησε ευκαιρίες, στις οποίες φρόντισε να είναι εύστοχος. Το Δίκτυο από τη μεριά του προσπάθησε να ακολουθήσει το ρυθμό του αντιπάλου, πετυχαίνοντας μάλιστα και ένα γκολ, αλλά τελικά υπέκυψε στην ανωτερότητά του.