ΟΠΑΠ-ΙΜΒΡΟΣ 2-1

Ενα πολύ ανταγωνιστικο παιχνίδι ήταν αυτο ανάμεσα σε ΟΠΑΠ και ΙΜΒΡΟ. Πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, δυνατές μονομαχίες και γκολ. Το σκόρ άνοιξε η ΙΜΒΡΟΣ σε μια αντεπίθεση της στο 15'  για να ισοφάρισει στο 28' με μια υποδειγματική, επίσης αντεπίθεση, η ομάδα του ΟΠΑΠ, όταν ο Ζάχος από αριστερά έκανε την κούρσα και την κατάλληλη στιγμή σέρβιρε στον επερχόμενο Ζαχαράκη που πλάσαρε υποδειγματικα για το 1-1 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου, παρόλο που ευκαιρίες δημιουργήθηκαν εκατέρωθεν.

Στο 2ο ημίχρονο το παιχνίδι έγινε πιο δυνατό και κυρίως στον χώρο του κέντρου και οι δύο ομάδες πρόσεξαν περισσότερο την άμυνα τους, χάθηκαν ευκαιρίες στις αντεπιθεσεις για γκολ, (4 πολύ μεγάλες για τον ΟΠΑΠ) για να έρθει 10' περίπου πριν την λήξη μια καταπληκτική εκτέλεση φάουλ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ έξω από την περιοχή για το 2-1. Στο υπόλοιπο κομμάτι του παιχνιδιού η ΙΜΒΡΟΣ προσπάθησε για την ισοφάριση χωρίς τελικά να το καταφέρει. Πολυ καλό παιχνίδι από όλους για τον ΟΠΑΠ.
MVP : ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΟΠΑΠ 
ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ, ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗΣ, ΠΑΠΙΚΙΑΝ, ΒΑΛΤΙΝΟΣ, ΚΑΚΟΓΛΕΠΗΣ, ΣΚΟΡΔΑΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΖΑΧΟΣ, ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ, ΠΑΡΙΑΝΟΣ, ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ. 
Και οι:
ΤΑΚΤΙΚΟΣ, ΚΑΜΠΟΣΙΩΡΑΣ,ΚΟΤΣΑΝΗΣ ΑΝΤ, ΚΟΤΣΑΝΗΣ ΑΛΚ, ΓΚΑΝΗΣ.