Δόξα Γέρακα Μήτρου: Το πρωτάθλημα της Ένωσης είναι πολύ ανταγωνιστικό

Η Δόξα Γέρακα  είδε το φως του ποδοσφαιρικού ήλιου το 2002, από τον σημερινό του υποστηρικτή Βασίλη Μήτρου, τους Αντώνη Κωνσταντίνου και Δημήτρη Λιατίφη, που έχουν απομείνει από εκείνη την ημέρα της δημιουργίας της, αλλά και κάποιους άλλους, που σήμερα δεν βρίσκονται στο ρόστερ. Ήταν το νεανικό πάθος και η ποδοσφαιρική ενέργεια εκείνα τα χαρακτηριστικά , που ώθησαν  τους  νεαρούς – φίλους,   να ιδρύσουν μια ομάδα, στην οποία θα αποτυπώνονταν όλα εκείνα που τους έκαναν χαρούμενους τις ελεύθερες ώρες τους.

Έτσι με ένα… «σφύριγμα» σχεδόν και όλοι οι φίλοι, βρέθηκαν να φορούν τη φανέλα της Δόξας Γέρακα και  να συμμετέχουν  σε διάφορα τουρνουά  5Χ5 και μάλιστα με ιδιαίτερη επιτυχία. Αυτό  το εγχείρημα πέτυχε…  Και από τη στιγμή που πέτυχε  και  ύστερα από μια διαδρομή είκοσι ετών, όπου οι ομάδα  είχε διαγράψει τον κύκλο της στα μικράγήπεδα, αποφασίστηκε να δοκιμάσει την τύχη της και στα μεγαλύτερα.

Aυτό είχε σαν συνέπεια  η Δόξα Γέρακα και ο Βασίλης Μήτρου μαζί με τους φίλους του, βρέθηκαν να συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Ένωσηςκαι φυσικά ο ίδιος να επισημαίνει αυτή την υπέροχη διαδρομή, λέγοντας τα εξής:

«Το 2002, μαζί με φίλους που αγαπούσαμε το ποδόσφαιρο αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε τη Δόξα Γέρακα. Ήταν παιδιά που έμεναν στον Γέρακα και στο Μενίδι, όπως συμβαίνει  και σήμερα.  Αποφασίσαμε να  συμμετάσχουμε σε διάφορα τουρνουά  5Χ5 και πρέπει να ομολογήσω πως η παρουσία μας μόνον  ως αδιάφορη δεν ήταν. Αντίθετα  όλα αυτά τα χρόνια καταφέραμε να δημιουργήσουμε μια καλή και ανταγωνιστική ομάδα, που έκανε πολλούς να μας θαυμάζουν.

Όμως  τα χρόνια πέρασαν, κάποια παιδιά  αποφάσισαν να αποχωρήσουν! Παράλληλα  ήρθαν νέοι συμπαίκτες – παιδιά και η ομάδα, άλλαξε και πάλι τη φιλοσοφία της.   Μείναμε από τους παλιούς εγώ και ο  Αντώνης (Κωνσταντίνου), με τον Δημήτρη (Λιατίφη).  Έτσι μας  μπήκε η ιδέα, να δοκιμάσουμε την τύχη μας και στο 11Χ11. Γι αυτό και επιλέξαμε το ισχυρό πρωτάθλημα της Ένωσης.

Θέλαμε να αποκτήσουμε εμπειρίες και γνώσεις  στο ποδόσφαιρο του 11Χ11, ακριβώς γιατί το επόμενο μας βήμα είναι η συμμετοχή στο επίσημο πρωτάθλημα. Ήδη το νερό έχει μπει στο αυλάκι. Μέχρι στιγμής, έχουμε αποκομίσει πολλές παραστάσεις και εμπειρίες από το πρωτάθλημα της Ένωσης και  θεωρώ, πως αυτή μας η συμμετοχή,  θα μας κάνει πιο έμπειρους, ώστε όταν έρθει η στιγμή των μεγάλων αποφάσεων, να είμαστε έτοιμοι.

Πάντως το πρωτάθλημα της Ένωσης είναι το καλύτερο της Ελλάδος, όσον αφορά το  αγωνιστικό επίπεδο . Υπάρχουν ομάδες, που θα μπορούσαν κάλλιστα να διακριθούν και στα επίσημα πρωταθλήματα, ενώ  οι άνθρωποι της διοίκησης όπως ο Χάρης και ο κ. Πλούσης,πραγματικά  προσφέρουν σπουδαίες υπηρεσίες.

Είμαι αισιόδοξος, πως όλα θα πάνε καλά και πως η Δόξα Γέρακα, θα είναι η επόμενη ομάδα που θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της  Ανατολικής Αττικής».