Θλίψη και οδύνη για την απώλεια του Αντώνη Τσιμούρη!

Δεν μπορεί να το πιστέψει κοινούς νους… Ένας από τους καλύτερους πρωτίστως φίλους και ύστερα διαιτητής δεν υπάρχει πια! Ο Αντώνης Τσιμούρης, ένας άνθρωπος γεμάτος θετική ενέργεια, χαμόγελο και κυρίως αστειευόμενος  κάθε στιγμή και κάθε λεπτό, θα λείψει από όλους μας. Αφού για χρόνια σφύριξε στα πρωταθλήματα του Πειραιά,  με επιτυχία , στη συνέχεια εντάχθηκε στο διαιτητικό δυναμικό της Ένωσης .  Όπου για πάνω από τρεις 10ετίες σφύριξε στα πρωταθλήματα και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους.

 Σήμερα το πρωί άφησε την τελευταία του πνοή, αφήνοντας πίσω του μόνον θλίψη και πόνο.  Θλίψη και πόνο όχι μόνον στους οικείους τους, αλλά και  σε όλους όσοι τον γνώρισαν. Η καλή του διαιτητική παρουσία σε συνδυασμό με  την κοινωνικότητα,  έγιναν αιτία να εισπράξει μεγάλη αγάπη από όλους όσοι και με κάθε ρόλο και θέση, ανήκουν στην Ένωση. Δυστυχώς η μοίρα έπαιξε  σκληρό παιχνίδι και δεν τον άφησε να χαρεί ακόμη τη ζωή του, την οικογένειά του, αλλά και τους πολλούς φίλους που είχε αποκτήσει.  Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους, γι αυτό το λόγο δημιούργησε πολλές φιλίες σε όλα τα μήκη και πλάτη της Αθήνας.

Σε ένδειξη σεβασμού και αναγνώρισης προς το πρόσωπό του ο πρόεδρος της Ένωσης Γιώργος  Πλουσής  και οι συνεργάτες του,  θα κρατήσουν κλειστά τα γραφεία και δεν  θα πραγματοποιηθεί η σημερινή  Επιτροπή. Παράλληλα εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στους οικείους του  και στο σώμα των διαιτητών της Ενωσης για τη μεγάλη αυτή  σημαντική απώλεια.

Απόδειξη όλων αποτελούν τα συνεχόμενα τηλεφωνήματα  που  ήδη έχει αρχίσει και δέχεται ο πρόεδρος της Ένωσης, προκειμένου να εκφράσουν τα συλλυπητήριά τους.

H κηδεία του θα γίνει αύριο στο Νεκροταφείο Αναστάσεως  Δραπετσώνας στις 13.00.