Kυπελλούχος ο Σκλαβενίτης

O χθεσινός τελικός στο πλαίσιο του κυπέλλου της Ένωσης, έγινε ένα πολύ ωραίο και ανταγωνιστικό παιχνίδι και από τους δυο φιναλίστ, πράγμα που δείχνει πως και οι δυο μονομάχοι περίμεναν αυτή την αναμέτρηση. Τελικός νικητής ο Σκλαβενίτης, που σχετικά με τον Πελοποννησιακό έδειξε πως είχε ουσία!  Και μάλιστα ήταν εκείνος που προηγήθηκε και στο σκορ με τον Μπούμπα στο 25’ να κάνει το 0-1. Σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη ο Πελοποννησιακός που βρήκε τα πατήματα του, ισοφάρισε σε 1-1 στο 55’ με ωραία γυριστή κεφαλιά του  Methat. Όμως ο Σκλαβενίτης διαθέτοντας στις τάξεις του παίκτες έμπειρους σημείωσε   άλλα δυο τέρματα. Στο 75’ ο Αλέξης Ρούσσος έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του κάνοντας το 1-2, ενώ το τελικό 1-3 διαμόρφωσε στο 82’ο Ντάφλας με πέναλτι.   Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πελοποννησιακός, φάνηκε ιδιαίτερα ανταγωνιστικός κι έδειξε πως δεν υπολείπονταν των αντιπάλων του, αφού  υπήρχαν στιγμές που έδειξε καλά και ποιοτικά χαρακτηριστικά.

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟΣ: Πέτκο, Ρέντι, Ντερμόζι, Methat, Ρεντόν, Σάμπα, Σάχου, Κερμέζο, Μάλο, Μαλτέζος, Σαλμάς, (Σκόζα, Μπάτσης, Ντούνης, Τόλης).

ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ: Παρασκευόπουλος, Τσαραούσης, Κοβάνης, Κορνελάτος, Λίτσης, Λύγκος, Μπούμπας, Νταφλας, Παπουτσής, Ρούσσος, Τσαραούσης, χριστόπουλος (Βαφειάδης, Ζυγούρης, Κοσμάς, Κοτσιαύτης, Λιάκος, Μαγγίνας, Νίκας, Σουσαμίδης).