Την προεδρική σκυτάλη πήρε ο Γιάννη Πολύδωρος

Οι πρόσφατες αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν στον Σπάρτακο, στάθηκαν αιτία, ώστε να αλλάξει το διοικητικό σχήμα, αλλά και ο προεδρικός θώκος. Έτσι νέος πρόεδρος εξελέγη ο Γιάννης Πολύδωρος, ο οποίος και θα συνεχίσει το σημαντικό έργο που άφησε πίσω του ο προκάτοχος του Χρήστος Πολύδωρος.

Κάτι που γνωστοποιήθηκε μέσω σχετικής ανακοίνωσης που αναφέρει τα εξής:  «Αλλαγή σκυτάλης για τον Σπάρτακο Γουδιού, καθώς από σήμερα ο Γιάννης Πολύδωρος είναι ο νέος πρόεδρος της ομάδας. Ακόμη, αντιπρόεδρος του συλλόγου εκλέχθηκε ο Κώστας Κατσαντούρας, με την ομάδα μας, πλέον, να αλλάζει σελίδα αφήνοντας πίσω της το σημαντικό έργο του πρώην προέδρου, Χρήστου Πολύδωρου.

 Αναλυτικά παρακάτω το νέο Δ.Σ. του συλλόγου: ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΠΟΛΥΔΩΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΑΤΣΑΝΤΟΥΡΑΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ Α': ΧΑΣΑΠΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ, ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ Β': ΔΕΔΕΣ ΕΚΤΟΡΑΣ, ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ Γ': ΚΑΤΩΠΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ Δ': SERGIO DE COPAS , ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚO ΜΕΛΟΣ A': ΠΟΛΥΔΩΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ Β': ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΧΑΡΗΣ

Μέρος στις εκλογές έλαβαν οι: ΠΟΛΥΔΩΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΧΑΣΑΠΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ, ΠΟΛΥΔΩΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΔΕΔΕΣ ΕΚΤΟΡΑΣ, ΚΑΤΣΑΝΤΟΥΡΑΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΚΑΤΩΠΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ. Απουσίασαν: ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΧΑΡΗΣ, SERGIO DE COPAS .

Μετά τις εκλογές ακολούθησε συζήτηση για σημαντικά θέμα που αφορούν την ομάδα, με το νέο Δ.Σ. να αποφασίζει τα εξής:  Τη νέα σεζόν ο Σπάρτακος θα αγωνιστεί στη Β' κατηγορία. Ο Χασάπης Σωτήρης θα αποτελέσει προπονητικό δίδυμο μαζί με τον Χρήστο Πολύδωρο. Ο Κώστας Κατσαντούρας θα είναι βοηθός προπονητή.

Αρχηγοί για τη νέα σεζόν θα είναι κατά σειρά οι Χασάπης Σωτήρης, Δέδες Έκτορας, Πολύδωρος Γιάννης και Κατσαντούρας Κώστας. Εκπρόσωποι της ομάδας στις εβδομαδιαίες συνελεύσεις της Ένωσης θα είναι οι Πολύδωρος Χρήστος, Χασάπης Σωτήρης και Δέδες Έκτορας.