Θετικά μηνύματα για την επόμενη μέρα - Κλείδωσε το κύπελλο

Ανέλπιστα  θετική ήταν η εικόνα που αντίκρισε ο Γιώργος Πλουσής στο συμβούλιο της Δευτέρας. Το πρώτο ύστερα από επτά μήνες  αδράνειας και εγκλεισμού. 

Ο πρόεδρος της Ένωσης, αναμφίβολα εισέπραξε την πολιτική που ακολούθησε όλο αυτό το διάστημα, που ήταν η τακτική επικοινωνία με τις ομάδες και με τους ανθρώπους τους.

Κάτι που μεταφράστηκε σε αποδοχή του παρόντος σχεδιασμού, που προβλέπει την  πραγματοποίηση αγώνων κυπέλλου, ώστε σιγά – σιγά οι ομάδες να επιστρέψουν στην κανονικότητα.  Αυτό είναι ένα δείγμα, πως όλο αυτό το κενό διάστημα για πολλούς,  η Ένωση σχεδίασε με απόλυτο τρόπο την επόμενη μέρα, δημιουργικά.

Διοργάνωση που όταν ανακοινώθηκε, απόσπασε τα θετικά σχόλια όλων και φυσικά τη  δεδομένη συμμετοχή τους. Έτσι,  ήδη η Ένωση προετοιμάζεται  να ανοίξει τις πόρτες της στις 1 Ιουνίου, προκειμένου να διοργανώσει  το προαναγγελθέν κύπελλο, με όλα τα υγειονομικά μέτρα που προβλέπονται . Κάτι που επίσης γνωστοποίησε και ο κ. Πλουσής, σε όλους όσοι έδωσαν το παρών στο συμβούλιο, αλλά και σε όσους για διάφορους λόγους δεν είχαν καταφέρει να παραβρεθούν.

Εκείνο που είναι σίγουρο, είναι πως η Ένωση, θα τηρήσει κατά γράμμα, ότι προβλέπονται  και ότι της ζητηθεί  από την επίσημη πολιτεία, αφού είναι ένας καλά οργανωμένος και προγραμματισμένος  οργανισμός, όπου προτεραιότητα πάντα δύνεται στην ασφαλή άθληση, όσων θέλουν να συμμετάσχουν στις διοργανώσεις της.

Πληροφορίες θέλουν την ένταξη νέων ομάδων, που κάποιες από αυτές  θα συμμετάσχουν και  στο κύπελλο, ενώ και κάποιες άλλες επίσης και στο πρωτάθλημα. Το οποίο ειδικά για την Α’ κατηγορία, έχει προγραμματιστεί  φέτος να ξεκινήσει πιο νωρίς.

Όλα αυτά αλλά ακόμη περισσότερα όσον αφορά τις λεπτομέρειες και τους κανόνες που θα στηριχθούν οι διοργανώσεις της νέας χρονιάς (πρωτάθλημα – κύπελλο), όπως και την τελετή λήξης των περσινών διοργανώσεων, θα υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις  στο εγγύς μέλλον.