Εκτύπωση

Καλογερης: Δημιούργησα τον Αετό γιατί έχω πάθος με το ποδόσφαιρο

ΑΕΤΟΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ
Δεν είναι μόνον ο νυν πρόεδρος της ομάδος, αλλά και ο ιδρυτής της. Ο Άρης Καλογερης γι αυτόν πρόκειται, μετέτρεψε το μεγάλο πάθος που είχε για το ποδόσφαιρο σε μια αντίστοιχη ομάδα, που σαν στόχο θα είχε να παίξουν το αγαπημένο τους άθλημα. Κι αυτό οργανωμένα και μεθοδικά. Κάτι που σπάνια συναντά κανείς σ’ αυτό το επίπεδο των ανεξαρτήτων. Κι όμως όλα αυτά έγιναν και μάλιστα σε μια περίοδο κρίσιμη για την παγκόσμια κοινότητα και το ποδόσφαιρο ειδικότερα.
 
Όμως όταν οι βάσεις και τα θεμέλια είναι κτισμένα από υλικά ανθεκτικά, τότε όλα αυτά αντέχουν. Και ο Αετός Βορείου Ηπείρου, που εξακολουθεί και υπάρχει μέχρι σήμερα, το κατόρθωσε αυτό, χάρη στο πάθος και το μεράκι του προαναφερόμενου. Αυτός είναι και ο λόγος που του ζητήθηκε την άποψή του για το δημιούργημα, αλλά και για την πορεία του Αετού στο πρωτάθλημα της Ένωσης και όχι μόνον. Πιο συγκεκριμένα είπε: «Όταν πριν τέσσερα χρόνια αποφάσισα να δημιουργήσω τον Αετό, γνώριζα πολύ καλά τις δυσκολίες που θα αντιμετώπιζα και κυρίως πως ο χρόνος θα ήταν ένα από τα μεγαλύτερα εμπόδιά μας.
 
Όμως για να μπορέσω να κρατήσω αυτό το δημιούργημα στο πέρασμα του χρόνου, χωρίς να διαλυθεί η ομάδα, πρόσθεσα κάποια στοιχεία, τα οποία έκρινα, πως ήταν αναγκαία, όπως το οικογενειακό κλίμα. Βάση αυτού προχώρησα στην προσθήκη παικτών που είχαν τις ίδιες βλέψεις και τα ίδια πιστεύω με μένα. Και αυτά ήταν που μας κράτησε και δεν διαλυθήκαμε πριν λίγο καιρό, παρότι αρκετά παιδιά έφυγαν για διάφορους λόγους. Στη συνέχεια έγινε μια επανεκκίνηση όλων όσοι μείναμε, όπου με την προσθήκη κάποιων νέων σε ηλικία παιδιών, ανασυνταχθήκαμε και ήδη συνεχίζουμε κανονικά στο πρωτάθλημα της Ένωσης. Που πρέπει να παραδεχθώ, πως είναι το πιο καλύτερο και δυνατότερο πρωτάθλημα σε επίπεδο ανεξαρτήτων ομάδων.
 
Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεργάζομαι τόσο με τον κ. Πλουσή, όσο και με τον Χάρη. Είναι δυο αξιόλογα πρόσωπα, που προσφέρουν πολύτιμες υπηρεσίες στον ελληνικό αθλητισμό. Είμαστε όλοι ικανοποιημένοι που συμμετέχουμε στο πρωτάθλημα, διότι αποτελείται από πολύ δυνατές και ανταγωνιστικές ομάδες. Όσον αφορά την αγωνιστική μας παρουσία τα έχουμε καταφέρει αρκετά καλά και εκείνο που θέλουμε είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, που ελπίζω πως κάποια στιγμή θα επιτευχθεί».