Εκτύπωση

Καλογερης: Ο Αετός είναι μια οικογένεια

Αετός

Από καταβολής των ποδοσφαιρικών διοργανώσεων, το Κύπελλο είναι ο θεσμός των εκπλήξεων και, κατ' επέκταση, των μεγάλων συγκινήσεων. Δεν είναι λίγες οι φορές σε αγώνα Κυπέλλου που έχουμε γίνει μάρτυρες ιστορικών νικών και προκρίσεων σε μάχες που θυμίζουν Δαυίδ και Γολιάθ. Το Ανεξάρτητο Κύπελλο δε θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, ο Αετός προκάλεσε …ταραχή επικρατώντας με 0-1 της Greek Forum Refugees και πήρε έτσι το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού. Τι κι αν έφερε την ταμπέλα του αουτσάιντερ; Απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες ολόκληρου του Ανεξάρτητου Πρωταθλήματος και ενός εκ των φαβορί για την κατάκτηση του Κυπέλλου, ο Αετός ήταν …πραγματικό αρπακτικό και απέδειξε περίτρανα ότι τα προγνωστικά πολλές φορές παραμένουν απλά προγνωστικά.

Οι φιλοξενούμενοι δε φοβήθηκαν στιγμή τον αντίπαλό τους, αγωνίστηκαν με το μαχαίρι στα δόντια και πραγματοποίησαν ιδιαίτερα …υψηλές πτήσεις, εξαργυρώνοντας την πολύ καλή τους εμφάνιση με μια επική πρόκριση στην επόμενη φάση. Όλοι οι παίκτες του Αετού έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης- άλλωστε μια τέτοια νίκη δεν μπορούσε να έρθει κι αλλιώς απέναντι σε έναν τόσο δυνατό αντίπαλο - αλλά εκείνος ο οποίος έκλεψε την παράσταση ήταν ο Άρης Καλογερης. Ο άσσος του Αετού ήταν χάρμα οφθαλμών, έμοιαζε να είναι πανταχού παρών μέσα στο γήπεδο και πραγματοποίησε κάτι παραπάνω από ηγετική εμφάνιση, βάζοντας φαρδιά πλατιά την υπογραφή του σε αυτή τη σπουδαία πρόκριση της ομάδας του και φυσικά παίρνοντας τον τίτλο του MVP της αναμέτρησης. Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους νικητές να πανηγυρίζουν όπως ακριβώς άρμοζε σε ένα τέτοιο επίτευγμα: ως μια γροθιά. Άλλωστε, ο Αετός είναι πρώτα οικογένεια και ύστερα ομάδα, και κάτι τέτοιες επιτυχίες αποτελούν την καλύτερη υπενθύμιση.

Σ’ αυτό το μήκος κύματος, ήταν και η τοποθέτηση του Καλογερη, που σχολίασε τη νίκη αυτή ως εξής: «Σε ένα παιχνίδι  πολύ δυνατό και κόντρα σε μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτησή του, είναι αλήθεια πως παίχτηκε ποδόσφαιρο υψηλής ποιότητας.  Από τη μεριά μας, όλοι όσοι αγωνιστήκαμε δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό και πήραμε αυτό που αξίζαμε, και αυτή ΄ήταν η νίκη. Ο Αετός, έδειξε στα δύσκολα που είναι μια οικογένειακαι πως όλοι αγωνίζονται για το καλό της ομάδος. Το μέλλον μας ανήκει και είμαι αισιόδοξος πως θα πηγαίνουμε από το καλό στο καλύτερο".