Εκτύπωση

Κυπελλούχος ο Απόλλωνας

Ύστερα από ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, που θα το ζήλευαν ακόμη και ομάδες  επίσημων πρωταθλημάτων, ο Απόλλωνας επικράτησε  4-1 του Πελοποννησιακού/Απολλωνία και αναδείχθηκε κυπελλούχος περιόδου 2021-22, στον τελικό του κυπέλλου που διεξήχθη το Σάββατο  στις αθλητικές εγκαταστάσεις του  FDF. Πάντως και οι δυο αντίπαλοι παρατάχθηκαν με ότι καλύτερο διέθεταν και δίκαια απόσπασαν το χειροκρότημα όλων, αφού η εικόνα ου παρουσίασαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστική.

Η διαφορά, μεταξύ των δυο μονομάχων ήταν πως οι ήδη κυπελλούχοι, κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν και να σκοράρουν τέσσερις φορές.  Σε αντίθεση με τον Πελοποννησιακό/Απολλωνία, που έχασεευκαιρίες, αλλά και πέναλτι, αφού ο  δεν κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο πορτιέρο.  Το σκορ άνοιξε ο Κουκουράβας, κάνοντας το 0-1, για να ακολουθήσει ο Σάββας  Ηλιάδης, που με δυο προσωπικά του γκολ, ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-3. Ο Πελοποννησιακός  μείωσε σε 3-1 με τον Λαπάι. Κι ενώ οι γηπεδούχοι πίεζαν για να μειώσουν ακόμη περισσότερο, εν τούτοις ο Απόλλωνας ήταν εκείνος που σκόραρε με τον Κάρδαρη, που έκανε το 1-4, που ήταν και το τελικό.

 

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟΣ/ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ: Πέτκο, Σάχου, Μπάχα, Αγγελόπουλος, Κερμέζο, Μάλο, Μαλτέζος, Τσούκος, Ντερμότσι, Ντουρμίσι,  Αμπάρα, (Κίτσα, ΛαπάΙ,

 

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ : Γκαβάκος, Καλαντίδης, Αναγνώστου, Ανδρώνης, Ζάγκος, Κάρδαρης, Κουτσουράκης, Κουκουράβας, Μοροσάνου, Μπακατσέλος, Παπαγιωτόπουλος, Παρασκευόπουλος, Ηλιάδης,  Τσαπατσάρης.