Σκορ που δεν "γεμίζει" το μάτι

Doggers F.C.A. - Ήφαιστος Πατησίων 1-0 (Β1)

Μπορεί το σκορ να μην γεμίζει το μάτι, αλλά οι τρεις βαθμοί που ήρθαν μαζί με αυτό είναι σημαντικοί για τους Doggers, που επιβλήθηκαν του Ήφαιστου Πατησίων. Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη της ομάδας, η οποία δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μπήκε στο πρωτάθλημα αργότερα από τις άλλες ομάδας, υπολείπεται ακόμα σε αγωνιστικό ρυθμό και τρέχει να καλύψει την απόσταση από τους αντιπάλους της. Κλειστό παιχνίδι από τις δυο ομάδες σε γενικές γραμμές και το ...καρπούζι μοιρασμένο στα δυο, με λίγες σε αριθμό φάσεις αλλά μπροστά και από τις δυο εστίες. Οι δυο αντίπαλοι είχαν παρόμοια εικόνα καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και όλα μαρτυρούσα πως την νίκη θα έδιναν οι λεπτομέρειες. Σε αυτές ήταν καλύτερο οι Doggers, που πήραν τη νίκη με το χρυσό γκολ που πέτυχε ο Βαρφης.

Doggers F.C.A.: Καρβούνης, Τσιλακος Η., Χριστοδούλου, Μπιλανης Χ., Μπιλανης Γ., Σαουλης, Bushi, Βαρφης, Στρακοσιας, Μπολανος, Τσιλακος Μ.

 

Ήφαιστος Πατησίων: Ανδριανου, Καραδήμας, Φωκος, Κωστογλου, Λοπεζ, Λαδιας, Ιωαννίδης, Γουλετας, Κυριακόπουλος, Ρίζος, Καζανας, Συρος. Οικονόμου, Φραγκος