Τον πρώτο λόγο είχαν οι επιθέσεις

 

Περδικάκι - Blue 3-5 (Β1)

 

Πολύ δυνατό ματς ανάμεσα σε Περδικάκι και Blue, με τους φιλοξενούμενους να τελικά να παίρνουν θριαμβευτικά τους πρώτους τρεις βαθμούς για φέτος. Σε ένα παιχνίδι που τον πρώτο λόγο είχαν οι επιθέσεις, οι δυο ομάδες έδωσαν μάχη στήθος με στήθος και ο αγωνιστικός χώρος πήρε φωτιά, με το πάθος και την ένταση να περισσεύουν και από τις δυο πλευρές. Οι "Μπλε" σαφώς κρατούσαν τα ηνία του παιχνιδιού και πατούσαν καλύτερα στα πόδια τους, αλλά και το Περδικάκι από τη μεριά του όχι μόνο αποδείχθηκε ιδιαίτερα σκληρός αντίπαλος, αλλά απείλησε πολλές φορές την κυριαρχία του αντιπάλου του και είχε τα δικά του διαστήματα κυριαρχίας. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να έχουν φύγει με άλλο αποτέλεσμα, αφού επιθετικά πήραν καλό βαθμό, σκοράροντας τρία τέρματα με τους Κορρα, Προίκα και Ζάγκα, αλλά προδόθηκαν από την συνολικά κακή αμυντική τους λειτουργία. Εκεί πάτησαν οι Blue, και όντας καλύτερη στη δημιουργία των φάσεων, καθώς και το τελείωμά τους, πήραν τους πολυπόθητους τρεις βαθμούς, με γκολ των Τσουπρο (2) και Σωπάκη.

 

Περδικάκι: Κορρας, Παπαθανασίου, Πάνου Μ., Παπαδημητρίου, Προικας, Ζάγκας, Τσατσαρωνης, Κουρετσης, Ντάικος, Μακρής, Κουτσίκης, Πάνου Η.

 

Blue: Κεφαλόπουλος, Δημόπουλος, Σωπάκης, Τσουπρος, Καρπουζλης, Κολοβός, Στεφανης, Αθανασίου, Ασκορτίδης, Τσάκος, Αθανασόπουλος