Το 3ποντο αποδείχθηκε δύσκολο

 

Ήφαιστος Πατησίων - Λύκοι 2014 3-2 (Β1)

 

Κάθε άλλο παρά εύκολα πήρε τους τρεις βαθμούς ο Ήφαιστος Πατησίων απέναντι στους Λύκους, σκαρφαλώνοντας όμως έτσι στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας ως η μία από τις δυο αήττητες ομάδες του πρωταθλήματος. Ο Ήφαιστος παρουσίασε ξανά καλή εικόνα, βρήκε όμως απέναντι του ένα μαχητικό σύνολο, έτοιμο να διεκδικήσει στα ίσια το ματς. Το αποτέλεσμα ήταν ο αγώνας να είναι αρκετά αμφίρροπος, με τους δυο αντιπάλους να εμφανίζουν δυνάμεις αλλά και αδυναμίες και να μοιράζονται την κατοχή της μπάλας, όπως και τις φάσεις. Και όπως γίνεται συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις, αφού οι δυο ομάδες είναι ισάξιες, τη νίκη δίνουν οι λεπτομέρειες. Σε αυτές ανώτερος ήταν ο Ήφαιστος και πήρε το τρίποντο με γκολ των Μυλωνά, Ρίζου και Φώκου. Για τους Λύκους δίχτυα βρήκαν οι Κωστούρος και Σαράντης.

 

Ήφαιστος Πατησίων: Ανδριανού, Βαρσαμίδης, Καραδήμας, Φώκος, Κατσικας Γ., Ιωαννίδης, Λαδιας Δ., Γουλετας, Ρίζος, Καζανας, Μυλωνάς, Συρος, Λοπεζ, Λαδιας Δ.

 

Λύκοι 2014: Σάββας, Ιωακειμίδης, Τσελεπης, Vejzati, Βαλλής, Σταχτιαρης, Γιαννακόπουλος, Τσουανάτος, Στασινόπουλος, Κωστούρος, Αρβανίτης, Κανελλόπουλος, Βλάσσης, Κεχαγιαδόπουλος, Σαράντης