Εκτύπωση

Άνοιξε λογαριασμό ο Διόνυσος

Πιο έτοιμος παρουσιάστηκε ο Διόνυσος στο συγκεκριμένο παιχνίδι με την Andalucia, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της Ένωσης, επιβάλοντας από την αρχή  το ρυθμό τουκαι διαμορφώνοντας το τελικό 5-2 .  Αντίθετα οι τυπικά γηπεδούχοι δεν παρουσιάστηκαν σύμφωνα με τις ανάγκες του αγώνα με συνέπεια να υποστούν μεγάλη ήττα;. Όμως σίγουρα απ’αυτή θα διδαχθούν πολλά για τη συνέχεια, αφού ακόμη είναι νωρίς.  Σε μεγάλη μέρα βρέθηκαν οι  Γιάννης Κατσίκης  και Τσανης  (ήταν και ο MVP ) που έκαναν από δυο γκολ ενώ σκόρερ για τους νικητές αναδείχθηκε και ο Τουσουνίδης. Για τους ηττημένους σκόραραν οι Γερασίμου που ήταν και ο MVP με τον Κοκώση.

Andalucia Δριμαρόπουλος, Αρετας, Γερμανός Μασελης,  Χατζηκοντός, Χιώτης, Κοκώσης, Πολίτης, Μάγκος, Γερασίμου, Φιλίππου.

Διόνυσος: Κατσίκης Π., Ιωακειμίδης, Τσανης, Γκίρα, Ισμαίλι,  Γκιοντς, Μπακούρος, Κατσίκης Ι., Ρέμε,  Νταούτης, Ντοβινος, Τουσουνίδης, Μπαλαφούτης

Πανελλήνιος – Δόξα Ν Σμύρνης 0-3

Μπορεί ο δείκτης του σκορ να έκλεισε στο 3-0 για τη Δόξα Ν Σμύρνης, όμως η νίκη αυτή μόνον τυχαία δεν ήταν. Ήταν το επιστέγασμα μια σοβαρής και ποιοτικής  απόδοσης των νικητών.  Ο Πανελλήνιος  από τη μεριά του αναμφίβολα δεν έκανε την πρέπουσα εμφάνιση, κι αυτό όπως δείχνει και το τελικό αποτέλεσμα,  στάθηκε αιτία ώστε  στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος να μην πάρει πόντο.  Δυο γκολ σημείωσε ο Κύριλλος Παρτσάλης που δείχνει να μπαίνει δυνατά στο παιχνίδι των σκόρερ,  και δίκαια στέφθηκε και MVP, ενώ στο σκοράρισμα επίσης βοήθησε και ο Κωστής.

Δόξα Ν Σμύρνης: Αχμετ, Ρόκκος, Κουράντος, Νικολετόπουλος, Γκρέκος Δ., Μπακανιώζος, Κωστής Π., Οφρυδόπουλος,  Γκρέκος Αλ., Σαββουλίδης, Παρτσάλης.