Εκτύπωση

Με φόντο τον αλληλοσεβασμό και την αμοιβαία αποδοχή

Το σημερινό ματσάκι μεταξύ των ομάδων Περδικάκι – Eurobank, για όσους γνωρίζουν πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις, έχει μια ιδιαίτερη σημασία και για τις δυο ομάδες, αλλά κυρίως για δυο πρόσωπα, που ήδη απασχολούν κολακευτικά το ανεξάρτητο ποδόσφαιρο της Ένωσης. Πρόκειται για τον πρόεδρο του Συλλόγου Περδικακιωτών και υπεύθυνο της ομώνυμης ομάδος Φαίδων Παπαδημητρίου και τον Πέτρο Μέρκο υπεύθυνο της Eurobank.  Πέραν του ότι είναι δυο μεγάλες προσωπικότητες ο καθένας στο χώρο του, τους ενώνει και η κοινή ρίζα. Κατάγονται από το ίδιο μέρος κι κυρίως έχουν καλή καρδιά και καλό συναισθηματικό κόσμο, που τους βοηθά να είναι αγαπητοί. Και βεβαίως πέραν όλων αυτών αξίζει ο κόπος να μάθουμε και ποιες είναι οι σκέψεις για τη σημερινή τους… «μετωπική» σύγκρουση,  των ανθρώπων που στηρίζουν την προσπάθεια αυτή, όπως είναι του προαναφερόμενου προέδρου του Συλλόγου Περδικακιωτών Φαίδωνα Παπαδημητρίου, αλλά και του πρόεδρου των Εργαζομένων στην Eurobank Στάθη Χαρίτου. 

 

Χαρίτος: Σεβόμαστε τον αντίπαλό μας

Ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων της Eurobank Στάθης Χαρίτος όπως πάντα ευγενικός και γεμάτος καλοσύνη, με τον δικό του τρόπο εξυμνεί το σημερινό αντίπαλο της ομάδος του, ενώ κράτησε τις αποστάσεις, χωρίς πολλά – πολλά λόγια, δείχνοντας τον απαιτούμενο σεβασμό πρωτίστως σε έναν αντίπαλο και δευτερευόντως σε μια ομάδα που εκφράζει έναν ολόκληρο τόπο και τους ανθρώπους του. Πιο συγκεκριμένα είπε:  Αύριο (σήμερα) η ομάδα μας του σωματείου εργαζομένων της Eurobank παίζει με την αξιόμαχη πειθαρχημένη και αθλητική ομάδα του Περδικακιου είναι η ομάδα με την οποία ξεκινήσαμε τους αγώνες στο ανεξάρτητο πρωτάθλημα και ουσιαστικά με το παιχνίδι αυτό μπαίνουμε στο 2ο γύρο της διοργάνωσης αν και υπολειπόμενα κατά δέκα αγώνες λιγότερους επειδή ξεκινήσαμε αργά τη συμμετοχή μας θέλω να υπογραμμίσω ότι η ομάδα του Περδικάκιου εκφράζει μία ολόκληρη περιοχή ένα γραφικό και όμορφο χωριό και είναι στο πλαίσιο του πολιτιστικού Συλλόγου Περδικακιου για αυτό και έχουμε ιδιαίτερο σεβασμό και για το παιχνίδι και για τα μέλη της ομάδας αλλά και για την διοίκηση της υπό την ηγεσία του κυρίου Παπαδημητρίου εύχομαι να γίνει ένας ωραίος αγώνας όπως έγινε στον πρώτο γύρο και ο καλύτερος να κερδίσει Όποιο και να είναι το αποτέλεσμα κερδισμένο θα είναι το ποδόσφαιρο και το ευ αγωνίζεσθαι».

 

Παπαδημητρίου:  Αυτή η ομάδα έχει ποιότητα

Μπορεί να είναι από τους θερμούς υποστηρικτές της αντιπροσωπευτικής ομάδος του Συλλόγου  Περδικακιωτών όπου είναι  πρόεδρος ο Φαίδων Παπαδημητρίου και όπως είναι φυσικό να υποστηρίζει την ομάδα του, όμως σε καμία περίπτωση δεν αμφισβητεί και την ανωτερότητα – ποιότητα των αντιπάλων . Η Eurobank είναι μια ομάδα που διαθέτει την πιο άριστη οργάνωση και τον καλύτερο προγραμματισμό, και είναι φυσικό ο πρόεδρος των Περδικακιωτών να μιλά κολακευτικά γι αυτήν αλλά και των ανθρώπων της που την πρεσβεύουν.  Παράλληλα έχει εμπιστοσύνη στους παίκτες του και θα ήθελε από το ματσάκι αυτό και δεν το κρύβει, θα ήθελε πολύ η ομάδα του να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, δηλώνοντας τα εξής:  «Αγώνας δρόμου........ για τον αντίπαλό μας , θέλοντας να κρατήσει το αήττητο. Αυτό ίσως τους αγχώσει. Σε αντίθεση με το Περδικάκι  που δεν έχει να χάσει ( πέραν του αγώνα) . Με γεμάτη αυτοπεποίθηση , σιγουριά και ηθικό, πως θα έχουν την ευκαιρία να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα από μια ομάδα που κάνεις μέχρι σήμερα δεν μπόρεσε. Η ομάδα μου βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα και σε άριστη κατάσταση. Αυτό είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα που έχουμε και δεν θα το αφήσουμε ανεκμετάλλευτο σε καμία στιγμή του αγώνα. Το ξέρω πως θα έχουμε δύσκολο βράδυ..... μα όπως πολλές φορές έχουμε δείξει στα δύσκολα βγάζουμε την ποιότητα της ομάδας και περνούμε πάντα το θετικό αποτέλεσμα. Θα έχουμε εναν με δύο απόντες λόγο τραυματισμού, αλλά το ροστερ της ομάδας μας θα καλύψει τα κενά χωρίς κανένα πρόβλημα. Σεβόμαστε τον αντίπαλό μας, ξέρουμε τους παίκτες που διαθέτει και τις τεράστιες δυνατότητες που έχουν. Αυτό οφείλεται και σε ένα μεγάλο βαθμό στον φίλο μου τον πρόεδρο και τον γενικό γραμματέα της Πέτρο Μερκο πατριωτάκι μου, αλλά και τον πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων Στάθη Χαρίτο, που επίσης  πάντα έχουν  να που  μια κουβέντα κολακευτική για την προσπάθειά μας. Πάνω από όλα όμως πιστεύω πως θα γίνει ένα πολύ καλό ματς  που κατά την γνώμη μου θα αφήσει για πολλές μέρες τους ανθρώπους του ανεξάρτητου να το συζητούν και να το σχολιάζουν».