Κυπελλούχος η Union Eurobank

Μεγάλο παιχνίδι έγινε μεταξύ δυο πολύ δυνατών μονομάχων, που στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος είχαν δώσει τα διαπιστευτήριά τους. Η δύναμη και το πάθος ΄ήταν χαρακτηριστικά που μπορούσε κανείς να διακρίνει σε όλη τη διάρκεια του αγώνα/ Οι παίκτες ειδικά της Eurobank έδειξαν τη μεγάλη κλάση τους και την ομοιογένεια που τους διακατέχει. Κάτι που φάνηκε και στην τελική προσπάθεια, όταν πέντε από τις ευκαιρίες που δημιούργησαν κατέληξαν στα αντίπαλα δίχτυα. Κι εδώ ακριβώς μεγάλη συμμετοχή έχει ο προπονητής των νικητών Γιώργος Αναγνωστόπουλος, που από τη δική του μεριά έβαλε ένα πολύ μεγάλο λιθαράκι στην θαυμάσια και υπέροχη αυτή πορεία. Όπως γίνεται αντιληπτό μεγάλη νικήτρια και κυπελλούχος στέφθηκε η ομάδα της Eurobank που επικράτησε με σκορ 5-1 της Απολλωνίας σετο μεγάλο τελικό του κυπέλλου της Ένωσης. Από δυο γκολ σημείωσαν οι Θανασάι και Λιόλιος κι ένα ο Μπατούνας . Ενώ για την Απολλωνία σκόραρε ο Κομπάι.
Union Eurobank: Καραγιώργος, Θανασάι, Βαρβέρης,Κακιούζης, Μαντέλος, Μπατούνας, Ντοβλετάκης, Πριόβολος, Χίσο, Χουζούρης, Χωριανόπουλος, (Ντρενόβα, Γκιελόσι, Σαλάρι, Δημητριτσης, Λιόλιος, Ντάρλας, Παπατσούτσος, Σαχινίδης, Σκαλίδης, Σκυριώτης).
Απολλωνία: Saleko, Βαλέριο, Cobaj, Hajrullari, Hysenas, Lako, Muca, Mehtat, Δεληβασίλης, Ροντο, Βatsis, Beqiraj, Topalli.