Στο φουλ οι επιθετικές μηχανές των Παλαιμάχων

Νέδα Τριφυλλίας - Παλαίμαχοι 2-5 (Β1)

Χωρίς να χρειαστεί αν ανάψουν τα μηχανές στο φουλ οι Παλαίμαχοι επιβλήθηκαν με 2-5 της Νέδας Τριφυλλίας και επανήλθαν στο δρόμο των επιτυχιών. Ανοιχτό παιχνίδι που, εκ του αποτελέσματος, ευνόησε τους Παλαίμαχους, οι οποίοι είχαν σε καλή μέρα όλη τη μεσοπεθετική τους γραμμή και δημιούργησαν πολλούς κινδύνους μπροστά από την εστία της Νέδας. Οι γηπεδούχοι από τη μεριά τους διατηρήθηκαν εντός του επιθετικού κλίματος του παιχνιδιού και πέτυχαν δυο γκολ με τους Λιβερη και Riasvili, τα οποία ωστόσο δεν στάθηκαν αρκετά για να αποσοβήσουν την ήττα. Από μεριάς νικητών, τα ονόματά τους στον πίνακα των σκόρερ είδαν οι Σκορδιλάκης Φ. (2), Σκορδιλάκης Σ., Δικαιόπουλος και Μελιγκαρης.

Νέδα Τριφυλλίας: Καραμάνης, Λιβερης, Γιοργαλης, Γραμμένος Αρ., Δήμος, Γραμμένος Αγγ., Πετκο, Ματζουνης Χ., Riasvili, Μυλωνάς, Ματζούνης Θ.

Παλαίμαχοι: Κουτσολάμπρος, Μελιγκαρης, Σκορδιλάκης Σ., Ριζόπουλος, Μαστρογιαννόπουλος, Παπαγεωργίου, Κοκαρης, Τσιριγωτης, Αποστολάκης, Δικαιόπουλος, Σκορδιλάκης Φ., Σωκος, Παπαδάκος, Κοττας