Εκτύπωση

Πρωτάθλημα και άνοδος για τον Ήφαιστο

Παλαίμαχοι - Ήφαιστος Πατησίων 2-3 (Β1)

 Στο τελευταίο του ματς για φέτος, αλλά και τελευταίο στη Β1 κατηγορία, ο Ήφαιστος Πατησίων επιβλήθηκε με 2-3 των Παλαίμαχων και αποχαιρέτησε την κατηγορία με νίκη, παίρνοντας παράλληλα και τον τίτλο του πρωταθλητή. Παρότι οι Παλαίμαχοι ήταν ιδιαίτερα μαχητικοί και δεν πτοήθηκαν από έναν αντίπαλο ο οποίος καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς είχε αποδείξει ότι ανήκει σε …άλλη κατηγορία, εντούτοις ο Ήφαιστος δεν έχασε ποτέ τα ηνία από τα χέρια του και, φορτσάροντας στα κατάλληλα χρονικά διαστήματα έφτασε στη νίκη χωρίς να χρειαστεί να ανάψει τις μηχανές του στο φουλ. Σκόρερ των νικητών οι Καραγιώργος, Ανδρέου και Καζανας, ενώ για τους Παλαίμαχους δίχτυα βρήκαν οι Σακοράφας και Ταφίλης Π.

Παλαίμαχοι: Σκορδιλάκης, Παπαγεωργίου, Κοκαρης, Δημόπουλος, Ταφίλης Π., Τσιριγώτης, Σακοράφας, Αναστασίου, Κώστας, Ταχος, Ταφίλης Α.

 

Ήφαιστος Πατησίων: Μιχαήλ, Συρος, Πάσχος, Λαδιας, Καραγιώργος, Ανδρέου, Λαδάς, Κυριακόπουλος Β., Ρίζος, Καζανας, Κανάκης, Ανδριανού, Φωκος, Κωστογλου, Κατσικας, Μωυσιάδης, Ιωαννίδης, Κυριακόπουλος Σ.