Ηταν το πάθος για την άνοδο

Σπάρτακος Γουδιού - Παλαίμαχοι 7-1 (Β1)

Οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς απέδωσαν καρπούς και με το θριαμβευτικό 7-1 επί των Παλαίμαχων ο Σπάρτακος Γουδιού πήρε πανηγυρικά το εισιτήριο για την Α κατηγορία! Η ομάδα του Γουδιού ήθελε τη νίκη πάση θυσία προκειμένου να κλειδώσει την παρουσία της στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας, και αυτό το έδειξε μέσα στο γήπεδο με τον πιο εμφατικό τρόπο. Μπήκε με το μαχαίρι στα δόντια και έπαιξε σε πάρα πολύ υψηλούς ρυθμούς καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, χωρίς να επιτρέψει σε κανένα σημείο στον αντίπαλό του να απειλήσει μια τόσο σημαντική νίκη. Ήταν τέτοιο το πάθος μάλιστα, που δε σταμάτησε να πιέζει και για άλλα τέρματα ακόμα και όταν όλα πλέον είχαν κριθεί. Μεγάλος πρωταγωνιστής και αδιαμφισβήτητος MVP του ματς ο Βαγγέλης Τζαβάρας, ο οποίος έλαμψε μέσα στο γήπεδο, πραγματοποίησε ηγετική εμφάνιση και με τα τέσσερα γκολ που πέτυχε έγραψε το όνομά του με χρυσά γράμματα στην κομβική αυτή νίκη της ομάδας του. Οι υπόλοιποι σκόρερ των νικητών που πέρασαν στην ιστορία είναι οι Μοστριος Ι., Μπακολας και Θεοδωρίδης.

Σπάρτακος Γουδιού: Μανελλας, Μανουσάκης, Παπαηλίου, Rosa, Μοστριος Ι., Κατσιαντουρας, Μοστριος Α., Μπακολας, Τζαβαρας, Θεοδωρίδης, Χασάπης

 

Παλαίμαχοι: Κουτσολαμπρος, Σκορδιλάκης, Σταμος, Αποστολάκης, Παπαγεωργίου, Κοκαρης, Ταφίλης Π., Κατσικας, Κοττας, Αναστασίου, Ταφίλης Α.