Φουλ επίθεση απο τους Λύκους

Ηρακλής Βάρης-Μαύρη Θύελλα - Λύκοι 2014 3-7 (Β1)

Η τίμια προσπάθεια του Ηρακλή Βάρης-Μαύρη Θύελλα δεν ήταν αρκετή για να αποτρέψει την ήττα, καθώς οι Λύκοι ήταν δυο και τρεις κλάσεις ανώτεροι και τελικά πήραν τη νίκη με 3-7. Ανοιχτό ματς και φουλ της επίθεσης και από τις δυο ομάδες, με αποτέλεσμα ο ρυθμός να είναι φρενήρης και οι φάσεις να διαδέχονται η μια την άλλη με τρομερή ταχύτητα. Παρότι και οι δυο αντίπαλοι έπαιξαν επιθετικά, εντούτοις, μόνο οι Λύκοι βγήκαν κερδισμένοι από την επιλογή αυτή, για τον απλό λόγο ότι το έκαναν πολύ καλύτερα από τους αντιπάλους τους, αλλά και για το λόγω του ότι είχαν περισσότερους παίκτες σε πολύ καλή μέρα. Πρώτος και καλύτερος ο Γιάννης Σαράντης, ο οποίος ήταν από τους πιο κινητικούς παίκτες της ομάδας του και πέτυχε χατ τρικ, ενώ ακολουθεί σε απόδοση και ο Pemaj, σκόρερ δυο τερμάτων. Για τους νικητές δίχτυα βρήκαν και ο Σαράντης Α. και Βανη, ενώ από τον Ηρακλή Βάρης σκόραραν ο Μπούκουρας και ο Σπυρης (2), ο οποίος ήταν και ο κορυφαίος της ομάδας του.

Ηρακλής Βάρης-Μαύρη Θύελλα: Δρανδάκης, Συγανάκης, Μπούκουρας, Σταυρίδης, Βούλγαρης, Δουκάκης, Σπυρης, Συριτούδης, Βουγιαζανος, Καβαδας, Μουλας

 

Λύκοι 2014: Κανελλόπουλος, Σαράντης Γ., Κερμέζος, Μπερδες, Σταχτιάρης, Βανη, Μαλτέζος, Vejzati, Γιαννακουδάκης, Pemaj, Σαράντης Α.