Εκτύπωση

Οι επιθέσεις ήταν... φωτιά και λάβρα...

Ηρακλής Βάρης-Μαύρη Θύελλα - Νέδα Τριφυλλίας 4-3 (Β1)

Μεγάλο ματς ανάμεσα στις δυο ομάδες, με τον Ηρακλή Βάρης-Μαύρη Θύελλα να μένει μόνος όρθιος μετά το τέλος της μάχης, καθώς επικράτησε της Νέδας Τριφυλλίας με 4-3, φτάνοντας έτσι στην δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα. Οι δυο αντίπαλοι έπαιξαν με το μαχαίρι στα δόντια και έδωσαν στο ματς χρώμα, ένταση και ρυθμό, αρνούμενοι να παραδώσουν τα όπλα. Το βάρος ρίχτηκε στις επιθέσεις, με συνέπεια ο αγώνας να μετατραπεί σε ένα πραγματικό ντέρμπι, με πάρα πολλές ευκαιρίες να διαδραματίζονται μπροστά και από τις δυο εστίες. Όπως γίνεται συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις, νικητής χρίζεται ο πιο εύστοχος στην τελική προσπάθεια. Νικητής ήταν ο Ηρακλής Βάρης, με την νίκη όμως να έχει όνομα και επίθετο: Λεωνίδας Σπυρης. Ο άσσος των γηπεδούχων ήταν το άλφα και το ωμέγα της ομάδας του, κύριος εκφραστής των επιθετικών προσπαθειών της και πραγματικό χάρμα οφθαλμών μέσα στο γήπεδο. Ο Σπυρης πέτυχε και τα τέσσερα γκολ της ομάδας του, παίρνοντάς την πραγματικά από το χέρι και οδηγώντας τη στη νίκη, όντας ο απόλυτος και αδιαμφισβήτητος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης. Από μεριάς Νέδας, δυο γκολ πέτυχε ο πολύ καλός Μυλωνάς.

Ηρακλής Βάρης-Μαύρη Θύελλα: Δρανδάκης, Σταματέλος, Σταυρίδης, Χρυσοχοΐδης, Φράγκου, Σπυρης Δ., Γκάτσος, Σπυρης Λ., Ξανθάκης, Όλιβερ, Τοπιντζης, Δουκάκης, Μανώλης, Τζανέας

 

Νέδα Τριφυλλίας: Λιβερης, Γραμμένος Αρ., Ματζουνης Χ., Πολυζώης, Αναγνωστόπουλος, Ματζουνης Β., Ριασβίλι, Λυμπερόπουλος, Μυλωνάς, Κοπα, Καραγιάννης, Γραμμένος Αγγ., Ματζουνης Θ.