Ματσάρα-διαφήμιση για το Ανεξάρτητο Πρωτάθλημα

Νέδα Τριφυλλίας - Παλαίμαχοι 5-5 (Β1)

Ματσάρα-διαφήμιση για το Ανεξάρτητο Πρωτάθλημα αυτό ανάμεσα σε Νέδα Τριφυλλίας και Παλαίμαχους, με το δείκτη του σκορ να εκτοξεύεται σε εξωπραγματικά επίπεδα και να σταματάει τελικά στο 5-5! Σε ένα παιχνίδι που τον πρώτο και τελευταίο λόγο είχαν οι επιθέσεις και οι άμυνες είχαν …διακοσμητικό ρόλο, το γκολ δεν σταμάτησε να μυρίζει ποτέ, καθώς σε κάθε φάση η μπάλα θα μπορούσε να καταλήξει στα δίχτυα. Τόσο η Νέδα όσο και οι Παλαίμαχοι έπαιξαν στο κόκκινο, με την αναμέτρηση να εξελίσσεται σε έναν άτυπο διαγωνισμό σκοραρίσματος, με τη μπάλα σε κάποια διαστήματα να πηγαίνει από τη μια περιοχή στην άλλη σαν να μην υπάρχει τίποτα ενδιάμεσα. Ακόμα και το σκορ άρχισε να παίρνει επικίνδυνες διαστάσεις, κανένας από τους δυο αντιπάλους δεν έδειχνε διατεθειμένος να παραδώσει τα όπλα, και έτσι η μάχη στήθος με στήθος κράτησε συνεχίστηκε αμείωτη μέχρι το τέλος, λήγοντας ισόπαλη. Γραμμένος Α. (2), Ματζούνης Χ. και Riasvili σκόραραν για λογαριασμό της Νέδας, και οι Ταφίλης (2), Κοκαρης, Σκορδιλάκης και Γεωργιάδης για λογαριασμό των Παλαίμαχων σε αυτό το τρομερό ματς, το οποίο και οι δυο ομάδες σίγουρα θα θυμούνται για καιρό.

Νέδα Τριφυλλίας: Γραμμένος Α., Ματζουνης Χ., Πολυζωης, Αναγνωστόπουλος, Ματζουνης Β., Riasvili, Κουνανελης, Ματσούκας, Μυλωνάς, Φλώρος, Καραγιάννης, Γραμμένος Α., Πετκο, Ματζούνης Θ.

 

Παλαίμαχοι: Σωκος, Αποστολάκης, Μπερδες, Κοκαρης, Τσιριγωτης, Κοττας, Αναστασίου, Κώστας, Ταχος, Ταφίλης, Σκορδιλάκης, Γεωργιάδης, Κατσικας