Η Νέδα ήταν αυτή που χάρηκε τη νίκη

Νέδα Τριφυλλίας - Αστέρας Λευκών Πάρου 4-3 (Β1)

Το 2018 άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς για τη νεοσύστατη Νέδα Τριφυλλίας, η οποία πήρε σπουδαία νίκη επί του Αστέρα Λευκών Πάρου με 4-3. Ωραίος και γρήγορος ρυθμός στο ματς, καθώς και οι δυο ομάδες έπαιξαν ανοιχτά και επιθετικά, με αποτέλεσμα να γίνουν πάρα πολλές φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες. Οι δυο αντίπαλοι είχαν παρόμοια εικόνα μέσα στον αγωνιστικό και η αναμέτρηση ήταν αμφίρροπη στη μεγαλύτερή της διάρκεια, καθώς τα ηνία άλλαζαν χέρια συνεχώς, σε σημείο που κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει με ασφάλεια την τελική έκβαση. Τελικά η Νέδα ήταν αυτή που πανηγύρισε τη νίκη, για τον απλό λόγω του ότι ήταν καλύτερη στις λεπτομέρειες. Σκόρερ των νικητών οι Λιβερης (2), Καπλάνης και Γραμμένος Αρ., ενώ για τον Αστέρα Λευκών Πάρου βρήκα δίχτυα οι Μαλέας, Μαρνιέρος και Ραπτοδήμος.

Νέδα Τριφυλλίας: Καπλάνης, Λιβερης, Γραμμένος Αρ. Γραμμένος Αγγ., Ματζουνης Χ., Πολυζωης, Μυλωνάς, Αναγνωστόπουλος, Λυμπερόπουλος, Ματσουκας, Καραγιάννης, Ματζουνης Θ.

 

Αστέρας Λευκών Πάρου: Χριστοδουλόπουλος, Θεοδώρου, Μαλέας, Παπανικολάου, Λυκιαρδόπουλος, Μάης, Μαρνιερος, Παδιας, Ανδρικόπουλος, Ραπτοδημος, Λιολιος, Μαρουδας