Για μεγάλα πράγματα η Union Eurobank

Δόξα Ν. Σμύρνης - Union Eurobank 0-5 (Α)

Τρίτο παιχνίδι, τρίτη νίκη για την Union Eurobank, η οποία, αν και νωρίς ακόμα, δείχνει αγώνα τον αγώνα ότι θα αποτελέσει έναν από τους πιο δυνατούς παίκτες στο πρωτάθλημα της Α κατηγορίας, καθώς σε κάθε ματς ξιδιπλώνει όλο και πιο πολύ τις αρετές και την ποιότητά της. Απέναντι στην Δόξα Ν. Σμύρνης, οι φιλοξενούμενοι ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι και πήραν τους τρεις βαθμούς με περίσσια ευκολία. Ο Χισο με ωραία ατομική προσπάθεια από αριστερά, αφού ντρίμπλαρε δυο παίκτες της Δόξας Ν. Σμύρνης, μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε εύστοχα στην κλειστή γωνία, ανοίγοντας το σκορ. Στην συνέχεια, ο Βαρβέρης με πανέμορφη μπαλιά-τρύπα στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας έβαλε τον Ακπαρίδη μόνο του απέναντι στον τερματοφύλακα, και αυτός έκανε το 0-2, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου. Η Union Eurobank κρατούσε εύκολα το προβάδισμα και όλα έδειχναν ότι με τα πέρασμα της ώρας, ο δείκτης του σκορ θα ανέβαινε κι άλλο. Όπως και έγινε. Αρχικά ο Ίσσα βγήκε τετ α τετ απέναντι από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων και έκανε το 0-3, και στη συνέχεια, σε μια πολύ ωραία προσπάθεια της Union Eurobank όπου η μπάλα άλλαξε πολλές φορές, αυτή έφτασε στον Καραγιαννίδη, ο οποίος με σουτ από δεξιά ανέβασε το δείκτη στο 0-4. Τέλος, έπειτα από σέντρα από δεξιά, η μπάλα έφτασε στον Σκαλίδη, ο οποίος ήταν μόνος του στο ύψος της μικρής περιοχής και δεν δυσκολεύτηκε από κοντά να διαμορφώσει το 0-5, βάζοντας το κερασάκι στην τούρτα στη νίκη αυτή της Union Eurobank.  Καλή στιγμή για τους ηττημένους ήταν το κάθετο δοκάρι που είχαν στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου με τον Παρτσάλη. Άριστο το διαιτητικό τρίο Κουτσόγιαννος, Ελευθεριάδης, Καραμπέκιος.

UNION EUROBANK (Κόουτς Γιώργος Αναγνωστόπουλος): Μητρογιάννης, Χουζούρης, Ακπαρίδης, Χωριανόπουλος, Δημητρίτσης, Λιόλιος, Βαρβέρης, Μαντέλος, Μπαντούνας, Χίσο, Σαχινίδης ενώ έπαιξαν επίσης οι Καραγιώργος, Σκαλίδης, Ϊσσα, Καραγιαννίδης, Κουλάδης.

 

ΔΟΞΑ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ (Κόουτς Κώστας Κουράντος): Ακριτίδης, Μπακανιόζος, Τσιλιγκίρης, Γ. Αργυράκης, Δεγαϊτης, Π. Αργυράκης, Στεφανίδης, Παρτσάλης, Κωστής, Λεσιώτης, Μπαστάνης ενώ έπαιξαν επίσης οι Α. Γκρέκος, Δ. Γκρέκος, Ζούνης.