Χρυσός σκόρερ ο Κόρρας

Friends Club - Περδικάκι 0-1 (Α)

Το Friends Club πραγματοποίησε καλή εμφάνιση και διεκδίκησε στα ίσια το ματς, όμως το Περδικάκι απέδειξε για ακόμη φορά φέτος ότι διαθέτει μέταλλο νικητή και επικράτησε, έστω και δύσκολα, με 0-1. Οι "Φίλοι" έχουν πετύχει μόλις δυο νίκες φέτος και έχουν πολύ ανάγκη τους βαθμούς, και για το λόγο αυτό εμφανίστηκαν ψυχωμένοι και αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι τέλους για το τρίποντο απέναντι σε ένα αντίπαλο τέτοιου βεληνεκούς. Το Περδικάκι ένιωσε την πίεση του αντιπάλου του αρκετές φορές και χρειάστηκε να φορτσάρει σε κάποιες στιγμές για να μπορέσει να υπερπηδήσει τα εμπόδια που βρήκε στο δρόμο του, αλλά στο τέλος μίλησε η ποιότητά του και έφυγε από το γήπεδο νικητής, χάρη, στο χρυσό γκολ του Γιώργου Κόρρα.

Friends Club: Τσιριγωτης, Συμεωνίδης, Φραγκιουδάκης, Παπαδόπουλος, Τσοροκας, Μποκος, Τσιλιγγιρης, Μπουλουγαρης, Γούλας, Μοσχονας, Ρίζος

 

Περδικάκι: Πετκο, Κορρας Χ., Μαρκετάκης, Τσακνής, Κορρας Γ., Παπαδημητρίου Ζ., Προικας, Καρατζουνης, Ζάγκας, Γιαννικος, Τσατσαρώνης, Αγγελόπουλος, Σιατης, Μακρυνίκας, Παπαδημητρίου Φ.