Παρθενική νίκη για το Περδικάκι

Περδικάκι - Απόλλων Κυψέλης 5-2 (A/W League Weekend)

Χρειάστηκε να περάσουν έξι αγωνιστικές, αλλά τελικά το Περδικάκι κατάφερε να πάρει την πρώτη του φετινή νίκη που τόσο έψαχνε, επικρατώντας με 5-2 του Απόλλωνα Κυψέλης. Η δίψα των γηπεδούχων για το τρίποντο ήταν μεγάλη, και αυτό βγήκε στο γήπεδο, με αποτέλεσμα η ζυγαριά να γύρει συντριπτικά υπέρ τους. Καθ' όλη τη διάρκεια του ματς το Περδικάκι έμοιαζε να είναι δυο ταχύτητες πάνω, επέβαλε το ρυθμό του και, παρά το γεγονός ότι κι ο Απόλλωνας από τη μεριά του είχε τις καλές του στιγμές με αποκορύφωμα τα γκολ των Τριανταφύλλου και Τσοκαρα, η κυριαρχία του δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης. Οι Ζάγκας (2), Κορρας Χ. και Σιατης έδωσαν με τα γκολ τους στην ομάδα τους το πρώτο της φετινό τρίποντο.

Περδικάκι: Πετκο, Κορρας Χ., Σιατης, Παπαδημητρίου, Μπιστιτζακος, Παπαδημητρίου, Καραντζουνης, Ζάγκας, Μακρυνίκας, Γιαννίκος, Κορρας Δ., Παλιούρας, Κτενας, Παπαδημητρίου Ο., Λιάσκος, Παπαδημητρίου Φ.

Απόλλων Κυψέλης: Γιώργος, Αντιπαριώτης, Ιωακειμίδης, Ντουρμας, Τριανταφύλλου, Τσορακας, Πουτρο, Ζακα, Κουλούρης, Κιούσης, Τσουπι, Soderman, Κουκουλας, κουσμίδης, Τσερτος