Κέρδισε 3ποντο και εντυπώσεις η Δόξα Βάρης

Ίκαρος – Δόξα Βάρης 1-3 (Α)

Εξαιρετική εμφάνιση από τη Δόξα Βάρης, η οποία κέρδισε τον Ίκαρο με 1-3 και μαζί με αυτόν κέρδισε και τις εντυπώσεις. Απέναντι σε έναν αντίπαλο με την ποιότητα του Ίκαρου η ομάδα της Βάρης επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται μέσα στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και δικαιολόγησε τη θέση της στο βαθμολογικό πίνακα. Η Δόξα φρόντισε να οχυρώσει πολύ καλά τους διαδρόμους προς την εστία της, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι γαι το σκοπό αυτό έκανε «περικοπές» από την επιθετική της λειτουργία. Τουναντίον, οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν υποδειγματικά ανάμεσα σε άμυνα και επίθεση, και αυτός ήταν και ο κύριος λόγος που έφτασαν στη νίκη. Σκόρερ της μεγάλης αυτής νίκης για τη Δόξα Βάρης οι Σωτηριάδης (2) και Maistorovic, ενώ για τον Ίκαρο γκολ σημείωσε ο Μαρδάκης Γ.

Ίκαρος: Χαραλαμπίδης, Μαρδάκης, Τσελεπίδης, Παπακωνσταντίνου Δ., Γιάννος, Μαυροσονου, Ξεφτέρης, Πάτρας, Τσερπές, Shaho, Μαρδάκης Ν., Ράιος, Παπακωνσταντίνου Χ.

 

Δόξα Βάρης: Μαθιουδάκης, Νικηφοράκης, Maistorovic, Λιγκατσι, Ροζάκης, Φλωρος, Φουρτζιου, Διαμαντούρος, Κογιας, Σωτηριάδης, Κυλιτσης, Ελμαζης, Σουρδης, Μουζάκης