Αυτή η Eurobank δεν πιάνεται ούτε με... λάσο

Ίκαρος - Union Eurobank 0-5 (Α)

Ντέρμπι μόνο στα χαρτιά Η Union Eurobank δεν δείχνει διατεθειμένη να σταματήσει πουθενά, και αυτό φρόντισε να το κάνει παντού γνωστό, θριαμβεύοντας επί του Ικάρου με 0-5. Η Union Eurobank έκανε έτσι αισίως το 7Χ7, αλλά εκείνο που προκαλεί περισσότερο θαυμασμό απ' όλα είναι το γεγονός ότι η νίκη με τόσο ευρύ σκορ ήρθε απέναντι στον δεύτερο της βαθμολογίας Ίκαρο, ο οποίος διαθέτει πολύ ισχυρό σύνολο και έχει βλέψεις πρωταθλητισμού. Οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν απόλυτα μέσα στο γήπεδο και το τελικό σκορ είναι ενδεικτικό της εικόνας της αναμέτρησης. Οι Βαρβερης (2), Χίσο, Σαχινίδης και Ίσσα βρήκαν δίχτυα, την ίδια στιγμή που το μηδέν παθητικό παρέμεινε μέχρι το σφύριγμα της λήξης, με τη Union Eurobank να παίρνει κατ' αυτό τον τρόπο μια νίκη που της δίνει το δικαίωμα να ονειρεύεται χωρίς όρια.

Ίκαρος: Χαραλαμπίδης Α., Doce, Τσαρούχας, Γιάννος, Μαυροσονου, Ξεφτέρης, Παπαδήμος, Shaho, Αναγνώστου, Πρέκας, Στροκα, Μαρδάκης Γ., Παπακωνσταντίνου, Χαραλαμπίδης Π., Μαρδάκης Ν.

 

Union Eurobank: Χρονόπουλος, Ντοβλετάκης, Βαρβερης, Καραγιώργος, Χισο, Σαρελλης, Drenova, Μαντελος, Λιολιος, Ακπαρίδης, Χουζούρης, Καραγιαννίδης, Δημητρίτσης, Σκαλίδης, Σαχινίδης, Ίσσα