Οποιοι είχαν την τύχη να έρθουν  χθες στο γήπεδο της Ηλιούπολης Β', για να παρακολουθήσουν  το μεγάλο τελικό  του κυπέλλου μεταξύ της  Eurobank και του Δικτύου Μεταναστών, δεν έχασαν.

Και δεν έχασαν διότι πράγματι έγινε ένα  πολύ μεγάλο παιχνίδι μεταξύ δυο μονομάχων που είχαν πολλά να δείξουν. Σαφέστατα με διαφορετική φιλοσοφία οι δυο αντίπαλοι, αλλά με ένα κοινό στόχο, που ήταν η κατάκτηση του τροπαίου, έδειξαν – απέδειξαν πως δίκαια έφτασαν μέχρι το τέλος της διοργάνωσης. Όμως εκεί η εμπειρία των παικτών του Γιώργου Αναγνωστόπουλου, αλλά και η ποιότητα κάποιων παικτών, όπως του Ζαχαρόπουλο, έκαναν τη διαφορά.  Πάντως και οι νεαροί ως επι τω πλείστον παίκτες του Δικτύου, μπορεί να ηττήθηκαν, αλλά κέρδισαν τις εντυπώσεις.  Το πρώτο μέρος  0-1 με ένα ωραίο γκολ που σημείωσε ο Ζαχαρόπουλος. Στην επανάληψη  το Δίκτυο κατάφερε να ισοφαρίσει  σε 1-1 με τον Κουάσι. Όμως η Eurobank, που  πάντα στις αντεπιθέσεις της έδειχνε επικίνδυνη , πήρε το προβάδισμα με  τον Διαμάντη να κάνει το 1-2. Το τελικό 1-3 διαμόρφωσε ο Μανώλης Λύγκος, σφραγίζοντας κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη νίκη της ομάδος του και την κατάκτηση του κυπέλλου.

ΔΙΚΤΥΟ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ: Ernest, Boe, Bouba, Cisse, Goralden, Guy, Kobee, Mboule, Fadiga, Kouasi, Orega,  (Kwaya, Abdul, Chibueze, Bah, Soumahd, Diakite, Klan, Obhama,  Sediq, Vazuk, Wijnaldum).

Eurobank: Καραγιώργος, Θανασάι, Αλεξίου, Αρκουμάνης, Διαμάντης, Ζαχαρόπουλος, Κεφαλάς, Μότσιος, Παπατσούτσος, Παππάς, Τσέπας, (Τσόλκας, Ντρενόβα, Βαρβέρης, Βιδάλης, Σαρέλης, Χίσο, Χωριανόπουλος).

Άξια πρωταθλήτρια ήταν η Union Eurobank

Union Eurobank
Όταν η κουβέντα φτάνει στη Union Eurobank τα λόγια περισσεύουν. Τι να πει άλλωστε κανείς για μια ομάδα η οποία ολοκλήρωσε τη σεζόν χωρίς μία ήττα! Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, άλλο τόσο αληθινό είναι: η Union Eurobank έφτασε στην κατάκτηση του τίτλου χωρίς να ηττηθεί από καμία ομάδα όχι μόνο στην Golden League (όπου βέβαια τα παιχνίδια ήταν και πιο ανταγωνιστικά), αλλά από καμία ομάδα στην League Mid-week. Ήταν μάλιστα τέτοια η δυναμική της Union Eurobank, όπου ακόμα και ισοπαλία απέναντί της λογίζονταν ως νίκη και πανηγυριζόταν αντιστοίχως. Με το καλημέρα της συμμετοχής της στο Ανεξάρτητο Πρωτάθλημα, η Union Eurobank είχε δείξει ότι δεν έχει έρθει απλά για να συμμετάσχει, αλλά για να εδραιωθεί στην κορυφή. Η περσινή της πορεία ήταν απόλυτα παράλληλη με τη φετινή και το πρωτάθλημα δεν κατέληξε και πέρυσι στα χέρια της για τον απλό λόγο του ότι μπήκε ξεκίνησε να δίνει αγώνες από τα μέσα της σεζόν, με αποτέλεσμα να χάσει πολύτιμο έδαφος έναντι των υπόλοιπων διεκδικητών του τίτλου. Φέτος όμως που ξεκίνησε μαζί με του υπόλοιπους, κατάφερε, και μάλιστα με περίσσια ευκολία, να ολοκληρώσει το έργο που άφησε πέρυσι στη μέση. Η υπερηχητική Union Eurobank ήταν απόλυτο φόβητρο για κάθε αντίπαλο και πολλά επίπεδα πάνω από όλες τις ομάδες, ενώ μια ματιά στους αριθμούς μαρτυρά του λόγου το αληθές: 34 αγώνες, 31 νίκες και 3 ισοπαλίες, με 131 γκολ υπέρ και 29 κατά! Δικαίως λοιπόν ο τίτλος του πρωταθλητή κατάληξε στα χέρια της, κάτι που αναγνωρίζουν φίλοι και αντίπαλοι. Επόμενος στόχος για την ασταμάτητη αρμάδα της Union Eurobank το κύπελλο , το οποίο θα διεκδικήσει απέναντι στο Δίκτυο Προσφύγων και Μεταναστών, με σκοπό το double και την απόλυτη και καθολική κυριαρχία. Μεγαλη συμμετοχή σ' αυτή την θαυμάσια σε όλα τα επίπεδα πορεία εκτός των παικτών, είχε και ο προπονητής Γιώργος Αναγνωστόπουλος, που ξεδίπλωσε το προπονητικό ταλέντο κι έδειξε πως ΚΑΙ αυτός είναι για μεγάλα πράγματα, ενώ φάνηκε αντάξιος των προσδοκιών που αυτονόητα προέκυψαν απο τη συμμετοχή της ομάδος σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση όπως της Ένωσης. Ενώ ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να γίνει και στο Σωματείο Εργαζομένων της Τράπεζας, που πάντα ήταν κοντά και υποστήριξε το μεγαλόπνοο αυτό φετινό πλάνο.